Půjčka bez registru a poplatku rychlé jednání

Sháním půjčku v částce 45000 Kč rychle bez poplatku a bez registru. Taky to musí být bez dalšího ověřování, natahování, čekání a dalších a dalších podmínek. Už jsem všechno zažil. Banky, které mě odmítly, protože mám záznam v registru. Soukromé společnosti (nebankovní), které po mě vyžadovali ručení nemovitostí a pořád po mě požadovali ručení. Soukromé investory, co neustále měli jenom sliby, naslibovali hory doly a nic z toho nebylo. A taky lidi, kteří požadovali poplatky předem. Toto už ne. Opravdu mě už do tohoto znovu netahejte. Pokud mi můžete dát opravdu půjčku bez registru a poplatku, tak mi zavolejte na 606116431. Jinak ne. Sám jsem zaměstnaný, mám doložitelný příjem. Mohu pouze bez ručení nemovitostí. Vyžaduji rychlé jednání, schválení ještě dnes a doručení co nejdřív, maximálně do konce týdne. Jsem ochotný respektovat váš úrok až do 20%. Bez poplatku, dopředu vám nic neplatím. Ani žádné zálohy. Děkuji za rychlé jednání, Paluv

Jméno žadatele:

Petr Paluv

Email žadatele:

ppaluv@seznam.cz

Telefon žadatele:

606116431

Požadovaná částka:

45000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 4

Datum vložení inzerátu: 15.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlé nebankovní půjčky Pardubice 10000 Kč až neomezeně

Pokud chcete rychle půjčit peníze a bydlíte v Pardubicích, tak nás můžete ihned požádat přes internet o jednu z našich rychlých nebankovních půjček. A dokážeme pro vás udělat i více. Umíme vyplatit exekuce, která vám buď... .

Jméno:

Půjčky Pardubice

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Půjčka 300000 Kč zdarma, bez ručení a zástav, poctivě

nabízíme vám širokou nabídku, kde si jistě vybere úplně. No podívejte se sami níž a požádejte nás. Tak třeba pro klasické podnikatele mám půjčku 300 000 Kč. Pokud patříte mezi zaměstnané žadatele, tak pro vás máme připra... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Peníze v hotovosti ihned

Potřebuji nutně dostat peníze v hotovosti. Jde mi o získání 40 000 Kč ihned. A to ještě tento týden maximálně do pátku. Chci finanční hotovost, ne bankovní převody. Peníze osobně předané do mých rukou. Ideálně v Pelhřimo... .

Jméno:

Anna Vostrá

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Finanční poradce - právní a finanční servis, půjčky, exekuce

Máte finanční problémy a chcete je konečně začít řešit? K tomu jistě potřebujete právní a finanční poradenství. A to vám můžeme poskytnout. Všem našim klientům poskytujeme služby finančního poradce. Níže si můžete vybrat... .

Jméno:

Dudová

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

14.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace