Půjčka od Soukromé Osoby bez Podvodu

Nabízím vám půjčku od minimální částky 1000 Kč až do 150 000 Kč. Bez podvodů. Jsem soukromá osoba, která nabízí své vlastní peníze. Nestojí mezi námi ani za mnou žádná nebankovní společnost. S mými klienty vždy jednám osobně, domluvíme si individuální podmínky, peníze předám já a i mě je následně splácíte. Nepožaduji, aby jste měli čistý registr. Předchozí nesplacené závazky, nebo problémy se splácením, u bank neřeším a nezohledňuji při posuzování. Jako první si zde vyberte některý z typů a klikněte na něj. Prvním, nejsnadněji získatelnou půjčkou od soukromé osoby, kterou nabízím, jsou peníze do 10 000 Kč. Zde požaduji pouze dva osobní doklady - nic víc! Žádné dokládání příjmů, řešení zaměstnanosti nebo majetku. Peníze okamžitě oproti dvěma dokladům. Do 50 000 Kč musíte doložit výpis z bankovního účtu, kam vám chodí nějaké peníze (plat, dávky, podpora...). Zkrátka doklad, že máte alespoň nějaký minimální měsíční příjem. Do 150 000 Kč poté již posuzuji poskytnutí důkladněji. Pobavíme se, jaké máte měsíční výdaje/příjmy, co vše musíte platit a jestli jste mi skutečně schopni pravidelně platit měsíční splátky. Majetek mě nezajímá, ručení nevyžaduji. Je velikou výhodou, pokud můžete dokázat, že bydlíte ve vlastním a váš příjem není snížen o placení podnájmu. Ale nevyžaduji to. Stejně tak je velikou výhodou, pokud žijete s někým ve společné domácnosti a podílíte se na placení výdajů. Peníze poskytnu oproti směnce. Úroky se odvíjejí od výše úvěru, počtu splátek a jejich výše. Čím dříve peníze vrátíte, tím menší úrok. Vše bez podvodů. Neplatíte mi nic předem, nevoláte na 900. Seriózně. Vyberte si, klikněte a kontaktujte mě. Obratem vám zavolám, jestli byla půjčka schválena. Pokud ano, vše již otázkou pár hodin. S pozdravem Radim Hájek

Jméno žadatele:

Radim Hájek

Email žadatele:

zvol úvěr

Telefon žadatele:

zvol úvěr

Požadovaná částka:

150 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Rakovník

Datum vložení inzerátu: 23.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na Vyplacení Exekuce Bez Zástavy

Jste v dluzích a dostali jste se až do fáze, kdy je na vás uvalena exekuce? V tom případě vám mohu pomoci s vyplacením všeho, co bylo zabaveno exekutorem. Nečekejte, až bude vše co máte rádi a je důležité pro vaši rodinu... .

Jméno:

ing. Sandra Peak

Částka:

neomezeně

Datum zveřejnění:

23.2.2013

Společné Oddlužení Manželů Dvě Děti

Zdravím vás, jsem zástupcem nebankovní společnosti, která nabízí společné oddlužení manželů a rodin i s dětmi. Dvě děti nebo více nejsou překážkou, vaše příjmy nejsou rozpočítávány na počet lidí žijících ve společné domá... .

Jméno:

Kamil Járek

Částka:

neomezeně

Datum zveřejnění:

23.2.2013

100% schválení Vaší půjčky - bez poplatku, vyplatíme i Vaše exekuce, oddlužíme nemovitosti.

... Nejlepší půjčky , Rychlé vyřízení , žádné poplatky předem. Půjčku u nás dostanete na cokoliv budete potřebovat. Nevadí , že jste v registrech , půjčíme i začínajícím podnikatelům a lidem s hůře prokazatelným příjmem... .

Jméno:

Poctivé půjčky PK

Částka:

01 Kč

Datum zveřejnění:

21.2.2013

Překlenovací Půjčka 80 000 Kč, Prodávám dům za peníze

Dobrý den, právě mi bylo 63 let a poptávám půjčení peněz ve výši 80 000 Kč. Jsem osoba samostatně výdělečně činná (OSVČ) a můj průměrný měsíční příjem je 25 000 Kč. Jsem ženatý a žiji s mojí manželkou ve společné domácno... .

Jméno:

Jiří Veit

Částka:

80 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace