Půjčka pro důchodce s přivýdělkem (zaměstnáním)

Sháním půjčku 250 000 Kč. Jsem důchodce, který pobírá pravidelný důchod. zároveň jsem ale i zaměstnanec. Na platě mám bohužel uvalenou exekuci, kdy je mi každý měsíc strháváno z tohoto přivýdělku 3000 Kč. Již jsem zkoušel žádat o peníze přes internet, ale nepodařilo se mi najít slušného poskytovatele. Lidi, kteří chtějí posílat peníze předem, rovnou mažu a zcela ignoruji. Nemám zájem o nabídky, kdy musím něco někomu platit. Tento typ prosím neposílejte. Dále nevolám na 900 a ani se na tyto linky nenechám přesměrovat. Ano, jsem vedený v bankovním registru a již nějakou dobu tam mám záznam. Díky tomu a ještě exekuci mi tak banky nepomohou. Nemůžu dát jako zástavu dům ani byt, musí být vše zcela bez ručení. Poctivé a jasné podmínky, ideálně vše sepsáno ve smlouvě, kterou podepíši. Úrok nevím jaký si představuji. Pokud budete velmi rychlí, tak jsem ochotný přejít i vyšší RPSN. Záleží na vás. Dostatečnou dobu splatnost! I když jsem důchodce a zaměstnanec s přivýdělkem, tak si mohu dovolit platit jen pár tisíc měsíčně. Všem děkuji za zaslání nabídek. Poznámka: Z inzerátu byly na přání inzerenta odstraněny kontaktní údaje. Máte-li zájem o půjčku pro důchodce, můžete si zde založit vlastní poptávku. Nabízíte-li půjčky pro důchodce, můžete zde založit vlastní nabídku. Děkujeme.

Jméno žadatele:

smazáno

Email žadatele:

smazáno

Telefon žadatele:

smazáno

Požadovaná částka:

250000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Jablonec nad Nisou

Datum vložení inzerátu: 22.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Hledám nebankovní půjčku až 1 350 000 Kč

Hledám nebankovní půjčku k vyplacení zástavy bytu v tržní hodnotě 1 500 000 Kč. Byt je situován v Plzni. Velmi spěchá. Mám zaměstnání se stálým měsíčním příjmem. Beru 16 000 Kč čistého. Pracuji ve státní sféře. Mohu dolo... .

Jméno:

Eva

Částka:

1 350 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.5.2013

Půjčka směnka pro obyčejného člověka bez poplatku a zástavy

Dobrý den, najde se ještě člověk s dobrým srdcem, který pomůže matce s 1 dítětem? Dlužím na nájemném a hrozí mi v červnu výpověď z bytu. Po rozchodu s přítelem, který mě na bytě zadlužil, jelikož mi tvrdil, že nájemné za... .

Jméno:

Jitka Ščukova

Částka:

35 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.5.2013

Půjčka na měsíční splátky ihned

O povodni v roce 2002 jsme přišli v Praze o byt. Dodnes se s majitelem soudíme. Všechny soudy jsme vyhráli, ale stále jsme bez bytu. Mám pronajatý strážní domek, kam jsme se trvale přihlásili. Peníze již došly, potřebuje... .

Jméno:

Petr Volf

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

20.5.2013

Nebankovní konsolidace půjček, sloučení dluhů půjčkou

Dobrý den, v jisté době jsem se dostal registru dlužníků díky jisté osobě, které jsem věřil a ručil jsem. A od té doby se to se mnou táhne. Do té doby jsem mel vždy vše zaplacené včas. Teď mi žádná banka nepůjčí. Mám něk... .

Jméno:

Jiroušek Václav

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

19.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace