Vyplacení exekucí bez poplatku a podvodu do 1 000 000 Kč

Dobrý den, pokud se nacházíte v nestabilní finanční situaci, kdy si už nevíte rady, tak by se vám mohl jeden z našich produktů. Nabízíme vám možnost obrátit se na odborníky z peněžního sektoru. jednou z našich hlavních domén je vyplácení exekucí. A to bez ohledu na jejich počet. Nezáleží na tom, kolik jich momentálně máte, jen nesmějí překračovat v součtu hranici 1 000 000 Kč (jednoho milionu korun). Vše zpravidla vyplatíme do 24 hodin. pokud jste již jen malý krůček od toho, aby byla daná exekuce plněna a nemáte čas, dokážeme vám pomoci. Vše vyřídíme za vás a ve velmi krátkém čase. Zastavíme všechny vymahače a exekutory. Bez poplatku a bez podvodů. U nás žádný z klientů neplatí poplatky, zálohy ani provize předem. taky nejste nuceni volat na drahé telefonní linky. Typu 900 apod. Naše služby poskytujeme seriózně a poctivě. Stačí si jen vybrat, s čím bychom vám měli pomoci. A požádat. O zbytek se již postaráme my, odborníci na finanční sektor. Nebankovní půjčky a úvěry poskytujeme bez prokazování příjmu. Nemusíte nám dokládat vaše pracovní smlouvy ani pobíraný měsíční plat. Schvalujeme bez nahlížení do registrů (bankovních, Solus, CEDR aj.). Naše roční úroková sazba začíná od 6,9%. jedná se o hodnotu p.a., ne p.m. Někteří poskytovatelé uvádějí p.m. (za měsíc), která je vydělena dvanácti oproti té roční. A na pohled se jejich nabídky zdají stejně výhodné, jako je ta naše. Pokud máte skutečný zájem svoji situaci začít řešit, tak požádejte ihned. Nastavíme vám splatnost až na 20 let. V některých případech i na 30 let. Stačí jen odeslat žádost. Zbytek přenechejte na nás.

Jméno žadatele:

Milena Stašáková

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

724824735

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 5

Datum vložení inzerátu: 11.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Žádost o výmaz z registru a Solus a půjčku

Zažádala jsem si o výpis dlužníků u Solus. Žádost o výmaz z registru. Přišel mi sin, ale SMS s údaji již ne. Naposledy jsem měla pohledávku u ČEZ, která byla vedena pouze pod číslem, to si již nepamatuji. Zaměstnání mám ... .

Jméno:

Jana Jindrová

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

11.6.2013

Peníze na podnikání, nový začátek, rychlá půjčka

Dobrý den, před rokem jsem začal podnikat. Bylo to v oblasti energií. Ze začátku jsme v tom byli společně ještě s jedním kolegou. Ale vzhledem k nenadálé situaci, kdy se toto podnikání kolega rozhodl opustit, musím začít... .

Jméno:

Jan Černý

Částka:

25000 Kč

Datum zveřejnění:

11.6.2013

Půjčka do 80 000 Kč, exekuce DPP

Potřebuji získat 80 000 Kč. Tak, aby to bylo bez dokládání účelu a vymezení za co můžu peníze utratit. A bez dokládání jejich použití. Jsem zaměstnaný a mám 12000 Kč čistého příjmu měsíčně. Jsem rozvedený. Splácet mohu k... .

Jméno:

Jiří Mičan

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

11.6.2013

Potřebuji peníze na sloučení menších půjček

Dobrý den, potřebovala bych finanční hotovost. Vyplacení potřebuji co nejdříve na ruku v hotovosti. V minulosti jsem si vzala na sebe více menších půjček. A dostala jsem se až do situace, kdy pomalu přestávám být schopná... .

Jméno:

Lucie Košařová

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

11.6.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace