Půjčka na dům bez registru (nebankovní řešení)

Tak situace je taková, že jsme rodina, která by si chtěla koupit vlastní dům. Situace je u nás taková, že jsou 3 z nás, kteří mají zaměstnání u stejné firmy. Můžeme to i všichni doložit. Jenže otec měl v minulosti problém se splátkami od společnosti Profi Credit. A tak dnes nemůže ručit na úvěr. Což je u půjčky na dům v takovýchto částkách většinou vyžadováno. Ovšem vše má zaplacené, ale je v registru. Takže pro něj jen bez registru. Další dva to mají v pořádku. Každý z nich má minimální měsíční plat 13 000 Kč. To je minimum, ale dosahuje se i větších částek. Takže budeme se řídit částkou 13 000 Kč. Chtěli jsme už dům, který jsme řešili přes realitní kancelář. Která nám zkoušela vyřídit úvěr. Ale prý to máme zkusit až za 3 roky. Až bude moci jít ručit i můj otec. Půjčka na dům bez registru u nich nejde. Ale jsme v situaci, kdy potřebujeme nutně jiné bydlení. A to proto, že jsme v rodinném baráku, který patří otcově bratru. Ten chce mít dům celý jen pro sebe. Jsme rozhodnuti se pustit s radostí do koupi domu, který bude náš a nikdo nám nebude moci nic zakazovat. A budeme si ho moci zkrášlovat a budovat podle svých vlastních představ. Spočítali jsme, že jsme schopni platit 10 000 Kč měsíčně. Potřebujeme od vás 700 000 Kč. To je asi tak vše. Snad nám někdo vyhoví a pochopí naši situaci. Mockrát děkujeme předem za nabídky půjček na náš nový vysněný dům. Můžete nám volat na 606319435 nebo psát na avospich@seznam.cz. Děkujeme, Petra Hypšova

Jméno žadatele:

Petra Hypšova

Email žadatele:

avospich@seznam.cz

Telefon žadatele:

606319435

Požadovaná částka:

700 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Děčín

Datum vložení inzerátu: 21.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Online půjčka bez zbytečných otázek

Nabízíme vám zde přehled našich produktů, ze kterých si vybere úplně každý a v jakékoliv situaci. Přednostně půjčujeme zaměstnancům, ženám na MD, důchodcům a podnikatelům. Zkrátka úplně každý si u nás může vybrat a požád... .

Jméno:

Klindera

Částka:

1 700 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Peníze na ruku ještě dnes od soukromé osoby

Nabízíme vám peníze na ruku s vyplacením ihned od soukromých investorů. U tohoto typu je nutná zástava nemovitosti, pokud vám tento parametr nevyhovuje, vyberte si zde jiný druh půjčky. Nabízíme nepřeberné množství produ... .

Jméno:

Andrýsek

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Prověřené nebankovní půjčky, poctivé bez poplatků

Máme v nabídce několik vhodných řešení. A každé má své výhody. Například bezúročné ověřené nebankovní půjčky pro klienty, kteří vlastní nemovitost. Dále nabídky, kdy lze poskytnout peníze i na zástavu stavebním pozemkem.... .

Jméno:

Servis24

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Online půjčka 500 Kč až 10000 Kč

Pokud jste měli nečekané výdaje, tak jistě potřebujete peníze ihned. Bez dalšího čekání, zdlouhavého schvalování. A chcete ji vyřídit online z vašeho domova. A právě takové jsou i naše služby. Pokud vám chybí peníze před... .

Jméno:

Servis24

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace