Půjčka na vyplacení menších půjček - Splácet jen jednu

Poptávám půjčku na vyplacení menších půjček, zhruba ve výši 140 000 Kč. A z části jako konsolidační úvěr na vyplacení nízké exekuce. Tam se jedná o zhruba 15 000 Kč - kdy 4500 Kč je již uhrazeno. A zčásti na rozvoj podnikání s vlastním projektem na internetu. K tomu doplacení několika menších položek. A to konkrétně u ČSOB, Vodafonu, O2 a VOZP. Dluh vznikl převážně z podnikání ve finančním sektoru, skončil jsem jelikož storna přicházejících i po letech ze společnosti. A tak mě dostali do této prekérní situace. Kdy musím takto pokoutně hledat nějaké investory a pohybovat se v nebankovních inzercí. Ale chci tomu udělat konec, vyplatit menší půjčky a dluhy. A zbavit se toho všeho jednou pro vždy. Jsem díky tomu v bankovním registru v nebankovním zatím ne. Naštěstí. Můj příjem je zhruba 14 000 Kč měsíčně a pochází z brigád, internetu a je nedoložitelný...bohužel. všechno to jde mimo a nemám jak doložit kolik skutečně beru. V případě velmi výhodné a rychlé nabídky budu souhlasit i s možná i trochu vyšším RPSN. Ale bez řešení registrů, poplatků, záloh a dalších věcí. Jsem ochoten přiměřeně připlatit a možná dát i něco navíc. Ale chci konečně splácet jen jednu pohledávku, ne spousty menších, u kterých jsou samostatné úroky a smluvní pokuty za opoždění. Naštěstí jsem ještě mimo nebankovní registr, tak i kdyby jste to požadovali, tak to můžeme vyplatit ihned. Dokud je vše v pořádku. Nevím moc co dál bych měl uvést. Kdyby se přece jen našlo ještě něco, co by bylo třeba, tak mi dejte prosím vědět. Přes mi můžete telefonovat na číslo 721242079. A kdykoliv mi můžete poslat Vaše dotazy na dominik.masek777@gmail.com. Přizpůsobím se podmínkám, udělám vše pro to, abych ty peníze dostal a prošel vašim schválením. Proto mě prosím ihned kontaktujte, a´t můžeme nějak domluvit. Chci splácet jen jednu, ne spousty menších, za každou cenu. Předem děkuji za případné odpovědi a i dotazy, Dominik Mašek, Děčín.

Jméno žadatele:

Dominik Mašek

Email žadatele:

dominik.masek777@gmail.com

Telefon žadatele:

721242079

Požadovaná částka:

150 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Děčín

Datum vložení inzerátu: 30.4.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlé půjčky pro každého, půjčíme všem ihned (bez poplatků)

Naše společnost nabízí rychlé půjčky pro každého, kdo o ně projeví zájem. Půjčíme naprosto všem až 120 000 Kč bez poplatků a bez volání na placené linky. Nezajímají nás Vaše exekuční příkazy, nedělají nám starosti Vaše d... .

Jméno:

Klára Spálená

Částka:

1 200 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.4.2014

Půjčka 60000 Kč ihned - kdo mi půjčí? Potřebuji rychle bez poplatku!

Dobrý den, potřebuji nutně a rychle půjčit 60 000 Kč. Kdo mi prosím půjčí? Od dnešního dne jsem dostal pracovní smlouvu, takže práci mám. A bude možné ji doložit příslušným potvrzením. Zkoušel jsem snad všechno a nikdo m... .

Jméno:

Ondra R.

Částka:

60000 Kč

Datum zveřejnění:

23.4.2014

Nejvýhodnější spojení půjček, úvěrů, hypoték, dluhů - Výhodně

Dobrý den, potřebuji najít nejvýhodnější spojení mých závazků. Může jít o spojení půjček, dluhů, hypoték apod. Jako spousta lidí jsem se dostala do situace, která mi nedá spát. Bohužel vlastní hloupostí a za chyby se pla... .

Jméno:

Dragana

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

15.4.2014

Rychlá nebankovní půjčka 12000 Kč (ještě dnes) bez registru

Dobrý den, jmenuji se Petr Šolc a jsem z Chomutova. Dostal jsem se do velmi špatné finanční situace. A jsem už opravdu zoufalý. opravdu už nevím kam dál, abych dostal rychlou nebankovní půjčku. A to potřebuji jenom pitom... .

Jméno:

Petr Šolc

Částka:

12000 Kč

Datum zveřejnění:

14.4.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace