Express Cash půjčka a exekuce, ne podvod

Máme v nabídce novinku. Express cash půjčku i s drobnou exekucí. Není to podvod. Naše rychlé nebankovní řešení se skrývá v několika produktech, ze kterých si můžete níže vybrat. Jedná se vždy o nebankovní typy. U Express Cash není nikdy ověřován váš registr v bance. takže i pro žadatele se zápisem. V základu nabízíme bez rozdílu všem 1000 Kč až 20000 Kč. A to se splatností, dle toho, jak si zde vyberete. Můžete volit 3 měsíce, 6 měsíců, 9 měsíců, 13 měsíců a 16 měsíců. Máme v nabídce i možnost refinancování a navýšení půjčené částky. pokud již nyní splácíte nějaké dluhy a máte závazky, tak si požádejte u nás o jeden z našich produktů. my vše doplatíme a převedeme na nás. Budete platit méně a s menšími úroky. Pokud máte menší exekuce, nebojte se nás kontaktovat pro rychlé řešení. Ne podvody, nepožadujeme placení záloh ani provizí. Nepřesměrováváme naše klienty na placená čísla a ani jim nevnucujeme dodatečné produkty, jako životní pojištění aj. Express Cash je nejvhodnější pro zaměstnance, OSVČ, důchodce... . Žádejte online, máme express rychlé vyřízení. Schvalujeme i bez bankovních a nebankovních registrů. Nikdy do nich nenahlížíme a ani podle nich nepočítáme úroky. Nebo volejte 720665391 (pouze Trutnov).

Jméno žadatele:

Markéta Ilchmannová

Email žadatele:

neuvedene

Telefon žadatele:

720665391

Požadovaná částka:

20000 Kč

Kraj - Bydliště

Pardubický kraj

Město - Bydliště

Chrudim

Datum vložení inzerátu: 29.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka pro dítě, na nový pokojíček

Dobrý den, jsem na Mateřské dovolené. V listopadu 8.11.2012 se my narodila dcera a chtěla bych ji udělat pokojíček. Ale bohužel mi to neumožňují mé našetřené finance. Skoro nic ušetřeno nemám. Pobírám 10384 Kč měsíčně ja... .

Jméno:

Kristýna Jonešová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Půjčka 20000 Kč na OP (občanský průkaz)

Nabízíme velmi žádanou půjčku 20000 Kč jen na OP (občanský průkaz) a výplatní pásku. U nás zařídíte naprosto vše bez poplatků dopředu. Za žádných okolností u nás nikdy nebudete vyzváni, abyste nám platili jakoukoliv zálo... .

Jméno:

ing.Mašlík

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Splacení všech půjček, jsem v registru dlužníků

Dobrý den, za poslední roky se mi nahromadili půjčky, dluhy a závazky. Mám více splátek měsíčně, běží mi více úroků a placení nikdy nebylo moc ideální. Všeobecně mám i nastavené příliš vysoké splátky a velmi vysoké úroky... .

Jméno:

Martin Urban

Částka:

600000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Americká nebankovní hypotéka - až 10 000 000 Kč

Pro naše klienty nabízíme poctivou nabídku nebankovní americké hypotéky se zástavou nemovitosti. U hypotéky se neplatí žádné poplatky předem a ani se u žadatelů o peníze nekontrolují bankovní registry. Ručit oproti amric... .

Jméno:

Pavel Sokola

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace