Nebankovní půjčka na Svatbu (kdo nám půjčí peníze ihned?)

Dobrý den, naplánovali jsme s přítelkyni svatbu na 10.května. Počítali jsme všechny naše příjmy a vždycky jsme došli k tomu, že na to máme. Že si můžeme dovolit zaplatit všechny naše životní potřeby a že ještě budeme mít i na to, aby jsme ze svého uhradili náklady na svatbu. Ale... . Mně příjem, který měl, přišel. Ale bohužel přítelkyni přišla únorová nemocenská jen 2000 Kč z předpokládaných 7000 Kč. A březnová ještě ani nedorazila. A my jsme s těmito penězi počítali a teď nemáme jak to všechno poplatit. Jsme bezradní a paní už chce zaplatit koláče, které máme na svatební hostinu. A potřebuje zaplatit zálohu na dorty a cukroví. Na to taky teď kvůli tomu zpoždění nemáme. Prosili jsme moji rodinu, její rodinu, kamarády i různé půjčky...nic nám nevyšlo, jsme zoufalí. Můžeme ručit kupní smlouvou pračky a lednice v hodnotě 13 000 Kč. A případně autem v hodnotě 20 000 Kč. Žádný jiný drahý majetek ani jeden z nás nemám. Oba jsme na neschopence a já mám ještě nárok na podporu. Momentálně hledám práci, ale zatím nic. Sháníme tedy někoho, kdo nám půjčí 30000 Kč. Nemáme žádné jiné závazky, ale oba dva nemáme moc vysoké příjmy. Zatím by jsem si to vzal třeba já sám na sebe, ale po svatbě by jsme už to měli jako manželé. Určitě všechno vrátíme, pro začátek bychom navrhli splátku třeba 2000 Kč. Jak bych dostal zaměstnání a přítelkyně by nebyla na nemocenské, tak by to pak už šlo rychle. Můžeme všechno podepsat třeba i u notáře, nebo jak vy to máte nastavené, já se tomu přizpůsobím. Respektuji váš úrok. Jedině se nám ozývejte, pokud můžete nabídnout něco nebankovní (třeba od soukromé osoby). Nemáme žádné peníze na zaplacení poplatků a záloh zprostředkovatelům. Prosím ozvěte se někdo, ihned. Moc Vám děkuji za nás oba, Koudela Dominik.

Jméno žadatele:

Dominik Koudela

Email žadatele:

koudelad@seznam.cz

Telefon žadatele:

702832975

Požadovaná částka:

30000 Kč

Kraj - Bydliště

Pardubický kraj

Město - Bydliště

Chrudim

Datum vložení inzerátu: 5.5.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

StartUp - Investor (úvěr či půjčka) nebo celá Investice

Sháním solidního investora nebo úvěr na StarUp. Ale bez zástavy nemovitosti. Vzhledem k podvodům, které se vyskytují v nebankovním sektoru, neplatím žádné poplatky předem ani za převod! Vše vyžaduji zdarma. Můžete pomoc?... .

Jméno:

Jiří Šimek

Částka:

600000 Kč

Datum zveřejnění:

5.5.2014

Finská půjčka bez poplatku, peníze ihned!

Kontaktní informace smazány. Prosím, vyberte si níže jinou nabídku z inzerce půjček. Dobrý den, působím jako zprostředkovatel který Vám může zajistit požadovaný finanční obnos. Nabízím Vám produkt, který je znám p... .

Jméno:

smazáno

Částka:

25 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.5.2014

Půjčka na vyplacení menších půjček - Splácet jen jednu

Poptávám půjčku na vyplacení menších půjček, zhruba ve výši 140 000 Kč. A z části jako konsolidační úvěr na vyplacení nízké exekuce. Tam se jedná o zhruba 15 000 Kč - kdy 4500 Kč je již uhrazeno. A zčásti na rozvoj podni... .

Jméno:

Dominik Mašek

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2014

Rychlé půjčky pro každého, půjčíme všem ihned (bez poplatků)

Naše společnost nabízí rychlé půjčky pro každého, kdo o ně projeví zájem. Půjčíme naprosto všem až 120 000 Kč bez poplatků a bez volání na placené linky. Nezajímají nás Vaše exekuční příkazy, nedělají nám starosti Vaše d... .

Jméno:

Klára Spálená

Částka:

1 200 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.4.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace