Hledám zápůjčku peněz (80 000 Kč - 100 000 Kč)

Hledám nabídku, která by mi nabídla zápůjčku od 80 000 Kč do 100 000 Kč. Mám ale historii, kdy jsem si už nějaké zápůjčky vzala. Kvůli zápůjčkám jsem se vlastní vinou dostala do situace, že je již nezvládám splácet. Sjednala jsem si jich několik. ze začátku na velmi potřebné výdaje, ale brzy i na to, aby jsem udržela mé výdaje a splátky v rovnováze s příjmem. A teď jsem se ocitla v takové situaci, kdy tyto drobné malé půjčky nejsem schopná splácet. Měsíční splátky jsou již moc vysoké. Chtěla bych je vyplatit, aby mi nevznikla exekuce. Manžel má malý důchod 9883 Kč, je po infarktu a není do věci zasvěcen. Bojím se, že přijdeme o střechu nad hlavou. Docela dlouho se mi dařilo vše zvládat, občas mi půjčil bratr, ale nyní už je to nad mé síly. Mé měsíční splátky již daleko převyšují to, co jsem schopná z mého příjmu pokrýt. Přestože mám stálý příjem cca 22.500 Kč a současně pobírám starobní důchod ve výši 13728 Kč, najednou to nestačí. A začaly mi chodit upomínky. Jelikož nejsem schopná všechny zápůjčky včas platit. Vzhledem k tomu, že muž je doma, začal mít podezření, že něco není v pořádku. Dokonce mi otevřel i poštu. Zřejmě jsem již i v registru dlužníků, jelikož se mi nepodařilo včas zaplatit konsolidační úvěr od České spořitelny. Tím tedy pro mě padají všechny možnosti, kdy bych si mohla vzít konsolidační úvěr od bankovní společnosti na doplacení všech mých dluhů. Nyní mi i ostatní vyhrožují, že mě nahlásí do CRD a tím pádem už mi nikdo nepůjčí. Potom to již nepůjde ani od nebankovních firem. Proto hledám někoho, kdo by mi mohl pomoci. Kdo by mohl vyplatit všechny mé nedoplacené zápůjčky a já jsem mohla začít splácet jen jednu. Na kterou by mi můj příjem stačilo a kde by mě výdaje netáhly ke dnu. Na to potřebuji 80 000 Kč - 100 000 Kč. Společně s manželem ale nemáme majetek, který by jsem mohla použít jako ručení. Taky by jsem byla ráda, pokud by do toho nemusel být můj manžel zatahován a mohla by jsem si tento problém vyřešit sama. Pokud mi někdo bude ochoten pomoci, pak se podřídím jeho požadavkům, co se týče úroku. Jsem ochotná vám přeplatit o tolik více, o kolik si řeknete. Nabídněte mi prosím své podmínky a určitě se dohodneme. Telefonovat můžete na 607507596 nebo mi můžete i napsat na j.svabova@email.cz. Snažně vás prosím o rychlé nabídky, protože se každým měsíce do celé situace dostávám stále hlouběji a hlouběji. A všechny mé finanční problémy se tím jen prohlubují. Děkuji.

Jméno žadatele:

Jaroslava Švábová

Email žadatele:

j.svabova@email.cz

Telefon žadatele:

607507596

Požadovaná částka:

80000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Kladno

Datum vložení inzerátu: 1.8.2016

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Výše půjčky 170 000 Kč,Měsíční splátka 3 386 Kč, Celková splatná částka 271 488 Kč

Prosím poptávám půjčku. Za následujících podmínek. Výši půjčky si představuji 170 000 Kč. Počet splátek 84 - tedy přesně 7 let. Měsíční splátka by byla 3 386 Kč. A celková splatná částka po 84 měsících po 3 386 Kč by byl... .

Jméno:

Lenka Blahetová

Částka:

170000

Datum zveřejnění:

28.7.2016

Online půjčka ještě dnes - Potřebuji 40 tisíc do 10 minut? (pro problémové klienty)

Dobrý den, potřebuji okamžitou pomoc. Nejlépe hledám online půjčku, kterou by jste mi mohli schválit ještě dnes a třeba i do 10 minut poslat na můj bankovní účet. Případně se ještě dnes sejít a vše vyřídit osobně. Můj pr... .

Jméno:

Simona Tučková

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Americká hypotéka od soukromého nebankovního investora!

Jsem soukromý zprostředkovatel, který je schopen klientům zařídit nebankovní americkou hypotéku od soukromého investora. Nejedná se o bankovní hypotéky a ani standardní nebankovní úvěry. Jsem schopen zajistit peníze v ja... .

Jméno:

Specialista na Americké hypotéky

Částka:

99.000 - 10.000.000

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Kdo půjčuje OSVČ? (kontakt na soukromé investory/poskytovatele)

Dobrý den, hledám kontakty na soukromé investory nebo soukromé poskytovatele půjček, kteří jsou ochotni schválit a poskytnout peníze i pro OSVČ. Potřebuji velmi urgentně 300 tisíc korun. V září jsem odešla od manžela. Po... .

Jméno:

Šárka Severinová

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

25.5.2016

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace