Půjčka na 6 měsíců + 15% úrok

Poptávám po soukromém investorovi nebo nějaké společnosti půjčku 200 000 Kč. Bylo by to ideálně se splatností za 6 měsíců. Za tuto dobu bych vám nejenom dala zpět všechny vaše peníze, ale poslal bych vám i 15% úrok. Všechno by bylo podloženo řádnou smlouvou. Ne směnkou. Jsem ochotná se podpisem zaručit i notáře. Všechno papírování by proběhlo v rámci Kladna, takže prosím o Kladenské firmy nebo lidi, kteří se zde mohou dopravit. Na peníze celkem spěchám, proto prosím neotálejte s nabídkami. Bohužel vám nemůžu dát do zástavy majetek, nemám čím ručit. Ale zaručím se podpisem a 6 měsíců máte vše zpět. Přeplatím 30 000 Kč. Pokud můžete pomoci, tak pište na Radka.Tancosova@seznam.cz. Obratem vám ihned odpovím. Bez placení peněz dopředu a bez podvodů. Jen seriózně. A taky jen ti, kteří opravdu mohou peníze nabídnout okamžitě převodem na můj bankovní účet. Děkuji

Jméno žadatele:

Radka

Email žadatele:

Radka.Tancosova@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

200000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Kladno

Datum vložení inzerátu: 23.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na auto od poctivé soukromé osoby

Jsem podnikatel ve finančním sektoru. Můj měsíční příjem se pohybuje okolo 20000 až 25000 Kč. Jsem svobodný a dítě žádné nemám. Mé výdaje platím jen za sebe. Nikoho neživím. Splátku bych si představoval kolem 2000 Kč měs... .

Jméno:

Tomáš Blaško

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Vyplacení manželových dluhů při rozvodu

Brzy již bývalý manžel je OSVČ. Neplatí sociální ani zdravotní pojištění. Vzal si na podnikání půjčku, kterou ovšem nesplácí. A další jiné dluhy taky nehradí. No prostě naprosto nepředstavitelná situace vzhledem k tomu, ... .

Jméno:

Eva Kovářová

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Půjčka na zaplacení složenky 6000 Kč

Zdravím, přišla mi složenka k úhradě. Byla jsem momentálně v horší peněžní situaci. K tomu ještě přispělo, že jsem musela nechat udělat v bytě opravu. Takže jsem nevyšla s penězi. Potřebuji půjčit 6000 Kč na zaplacení sl... .

Jméno:

Simona Horvathova

Částka:

6000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Půjčka na bydlení v novém bytě a stěhování

Dobrý den, zkouším co to dá a už nevím, kde bych si mohla půjčit. S přítelem jsme se rozešli. A dal mi ultimátum, že se mám vystěhovat do prvního června letošního roku. Jelikož pobírám jen 3800 Kč, tak potřebuji peníze n... .

Jméno:

Petra Soukupová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace