Kdo mi půjčí 50 000 Kč na směnku? Splatnost 3 měsíce

Neplatím poplatky předem. Dobrý den, jsem zaměstnán formou smluvní dohody. Mám fixní plat 15 000 Kč čistého měsíčně. Jsem svobodný a bezdětný. Nevím, jestli jsem, či nejsem v bankovním registru dlužníků, jelikož bankovnictví vůbec nevyužívám. Splácím pouze půjčku mé matce 2 000 Kč měsíčně za základě smlouvy. Nejedná se tedy o žádnou úvěrovou společnost. Vše je v rámci rodiny. Peníze bych rád použil k jednorázové investici - nákup, prodej. Vše je zajištěno, připraveno, jen onen kapitál chybí. Beru to jako příležitost, ale pokud se věřitel nenajde, nebude to pro mě zničující, spíše jsem zkusil štěstí. Hledám někoho, kdo mi půjčí 50 000 Kč, ideálně na směnku. Majetek k zástavě nemám, směnku a úrok respektuji. Peníze bych chtěl vrátit do 6-ti týdnů, ovšem, radši bych splatnost nastavil na 3 měsíce. Nemám představu, jak to chodí s úroky u nebankovních společností - rád příjmu eventuální nabídky, či se dostavím ke konzultaci. Navrhněte prosím řešení na můj email mufinek.muf@seznam.cz. Rád vám posléze dám i telefonický kontakt. Děkuji, Matěj Kvíčala, Vyškov

Jméno žadatele:

Matěj Kvíčala

Email žadatele:

mufinek.muf@seznam.cz

Telefon žadatele:

na vyžádání

Požadovaná částka:

50000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Vyškov

Datum vložení inzerátu: 3.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Chci požádat o rychlou půjčku 30 000 kč ihned na účet

Najde se někdo kdo, půjčí nutně a rychle 30 000 Kč? Chci vás požádat, kohokoliv, o rychlou půjčku na účet. Peníze potřebuji ihned, protože na ně velmi spěchám. Hledám takové podmínky, aby to bylo bez dalších dokladů a pr... .

Jméno:

Zdeněk Navrátil

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

2.6.2013

Hotovostní půjčka, ne Home Credit, Cetelem, Profi Credit apod.

Dobrý den, hledám soukromého investora, který má zájem své peníze hotovostně půjčit. A přitom má jistotu, že mu budou vráceny. Jedná se mi o částku 150 000 Kč. Peníze budou sloužit jen a čistě na nákup gastro pizza vybav... .

Jméno:

René Galba

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

1.6.2013

Půjčka ručení a zástava auto - chci peníze, mám auto

Jsme nebankovní společnost, která má širokou nabídku a může nabídnout financování každému žadateli. Naši žadatelé vždy zvolí jednu z našich kategorií a peníze mají bleskově k dispozici. Nabízíme například peníze se zásta... .

Jméno:

Miroslava

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.6.2013

Půjčka pro mladou rodinu od poctivého člověka 150 000 Kč

Dobrý den, sháním nutně půjčku 150000 Kč. Byl jsem podvedený, obraný o své vlastní peníze. A musím to dát do pořádku. Od roku 2007 řádně platím hypotéku na dům. Manželka šla roku 2009 na MD s miminkem. Mně v práci o půlk... .

Jméno:

Roman Steiner

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.6.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace