Nebankovní půjčka na koupi RD 900 000 Kč

Hledám soukromého investora, který by mi pomohl zafinancovat nové bydlení. Peníze potřebuji na nákup rodinného domu. Na to bych vás požádal o 900 000 Kč. Ručení ani zástavu prozatím nemám, ale ihned poté, co bych se stal novým majitelem tohoto RD, tak bych jej mohl použít jako zástavu pro vás. Jiné řešení neznám. Úrok respektuji. Mám relativně dobré příjmy a mohu splácet 12000 Kč měsíčně. Za 7 let by jste to měli zpět i s úrokem. Úrok předpokládám nízký, vyšší než u banky, ale nižší než u klasických malých nebankovních půjček. Na nové bydlení velice spěchám a potřebuji moji situaci řešit co nejdříve - proto prosím neváhejte a ani já nebudu váhat a všechno prodlužovat. Hledám soukromou osobu, firmu, investora atd., ne banku. Taktéž nehledám zprostředkovatele a finanční poradce - prosím, nekontaktujte mě. Jiří Adamec, Vyškov (Brno)

Jméno žadatele:

Jiří Adamec

Email žadatele:

riza.adamec@seznam.cz

Telefon žadatele:

604856744

Požadovaná částka:

900 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Vyškov

Datum vložení inzerátu: 30.9.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Svojí blbostí jsem se dostala do problémů, potřebuji půjčit

Dostala jsem se do problému a to čistě svojí blbostí. Udělala jsem velkou chybu a teď mi chybí peníze, potřebuji vyřešit finanční problém. Peníze od vás chci v hotovosti na ruku - jsem z Prahy 8 a byla bych moc ráda, kdy... .

Jméno:

Dana Pavlíková

Částka:

15 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2013

Půjčka 50 000 Kč okamžitě, rychle, ihned, nejpozději zítra

Strašně moc nutně potřebuji co nejdříve (nejpozději zítra večer nebo ve středu dopoledně - to je ale opravdu krajní termín) půjčit okamžitě ihned částku 50 000 Kč. Chci sehnat nabídku bez poplatků předem. Předem moc děku... .

Jméno:

Ludmila Sošková

Částka:

50 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.9.2013

Potřebuji půjčku na zaplacení pokuty a úroků z prodlení

Dobrý den, potřebuji půjčit 30000 Kč na zaplacení pokuty i s úroky a poplatky. O pokutě jsem nebyl informován a teď to po mě chtějí všechno zaplatit. Ne jen zmíněnou pokutu, ale protože vzniklo prodlení, tak i ostatní po... .

Jméno:

Karel Bouček

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.9.2013

Půjčka na opravu půjčeného služebního auta

Potřebuji zaplatit opravu půjčeného služebního auta. Bohužel jsem poprvé v životě boural a bylo to v mém služebním autě. A teď po mně firma chce abych tuto opravu nabouraného auta zaplatil ze svého. Bude na to potřeba 20... .

Jméno:

Jiří Souček

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.9.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace