Klik Půjčka - 10 000 Kč, 15 000 Kč, 100 000 kč, 150 000 Kč

Klik půjčka o naší společnosti dává přístup k penězům pro všechny žadatele, kteří se svojí žádostí neuspěli u banky. Na rozdíl od ní nemáme přístup k registru, takže jej ani neověřujeme. velikou výhodou je, pokud máte zaměstnání. Není pro vás tak problém doložit (výpisem z banky) pravidelný příjem. Není to ovšem ani překážkou pro ostatní žadatele. Pokud nejste zaměstnáni, jistě pobíráte sociální dávky. Případně máte důchod nebo mateřskou dovolenou. Všechny tyto příjmy jsou lehce dokazatelné a mohou potvrdit vaši bonitu a schopnost platit pravidelné splátky. Protože žádáte přímo poskytovatele, neplatí se zprostředkovatelský poplatek. Nejdůležitější je rychlost. Proto si můžete vybrat rovnou ze tří možností, dle vaší volby. Pokud bydlíte mimo veliká města, je nejlepší volbou doručení Klik půjčky na účet. Naopak pro obyvatele velikých měst je rychlejší přímá návštěva naší pobočky. Ty se nacházejí v Praze 5, Praze 3, Praze 8, Praze 10, Brně, Ostravě, Táboře, Kolíně, Hradci Králové, Vsetíně, Pardubicích a Plzni. Zároveň si můžete domluvit schůzku s jedním z obchodních zástupců v Ústí nad Labem, Kutné Hoře, Tachově, Šumperku, Benešově nebo Uherském Hradišti. Záleží jen na vašich možnostech. Před tím, než se vám zobrazí poptávkový formulář, musíte si zde vybrat ten pravý typ. Následně nás pomocí něj kontaktujte a o zbytek se postaráme. Nemusíte již nic řešit ani nás opětovně kontaktovat - o to se budeme starat mi. Takže jen vyberte Klik půjčku, požádejte a je to! Udělejte to ihned.

Jméno žadatele:

Klik ihned

Email žadatele:

zvol půjčku

Telefon žadatele:

zvol půjčku

Požadovaná částka:

320 000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Hradec Králové

Datum vložení inzerátu: 9.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

půjčíme i vám, férové jednání, rychlé vyřízení

Půjčky všem, bez nahlížení do registrů, bez poplatků předem, bez volání na drahá čísla. Schváleno do 24 hodin, peníze na účtu do 24 hodin od schválení. OSVČ do 150 000,- nedokládají bezdlužnost, pro schválení stačí dolož... .

Jméno:

Bursová Nikola

Částka:

Datum zveřejnění:

9.2.2013

půjčky pro všechny, bez drahého volání, bez poplatků

Nebankovní půjčky bez poplatků a do dvou dnů. Půjčujeme : ZAMĚSTNANCŮM, ŽENÁM NA MD, DŮCHODCŮM A TAKÉ PODNIKATELŮM. Neváhejte si zažádat a do dvou dnů máte peníze na účtu. Splátky od 12 měsíců. Žádné nesmyslné poplatky... .

Jméno:

Bursová Nikola

Částka:

Datum zveřejnění:

9.2.2013

půjčka pro podnikatele i začínající

Pokud řešíte daně, nebo potřebujete jen finanční injekci a vyřešit krátkodobí problém volejte nám. Nabízíme půjčky podnikatelům, i začínajícím. Na OP a platný živnostenský list hned 30 000,- Více můžete získat doložením... .

Jméno:

Bursová Nikola

Částka:

Kč2000000

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Půjčím své peníze za rozumný úrok - Od soukromé osoby

Jsem podnikatel a již dvacet let se pohybuji v elektrotechnické automatizaci. Jelikož se mi dařilo, tak mám peníze navíc, které nyní nabízím jako půjčku. Nachystal jsem víc konkrétních typů, takže si zde vyberte, jestli ... .

Jméno:

Půjčím peníze

Částka:

120 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Poptávky & Nabídky:
inzerce půjček zdarma
Prolistujte si nebankovní nabídky:
Logo společnosti
Co Vám nabízí:
Co požaduje:
sjednat půjčku
Nevyhovuje Vám? Nalistujte si jinou půjčku.
Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace