Půjčím své peníze za rozumný úrok - Od soukromé osoby

Jsem podnikatel a již dvacet let se pohybuji v elektrotechnické automatizaci. Jelikož se mi dařilo, tak mám peníze navíc, které nyní nabízím jako půjčku. Nachystal jsem víc konkrétních typů, takže si zde vyberte, jestli chcete jen menší peníze do výplaty, větší částku na opravu domácnosti nebo maximální 120 000 Kč. Účel samozřejmě uvádět nemusíte a je mi zcela jedno, jak s penězi naložíte. Takže si nejdřív vyberte druh. Potom mi napište pomocí formuláře a to je vše. Já se na vaši nabídku podívám a schválím/neschválím. Pokud si nebudu jistý, tak vám ještě napíši a doptám se na podrobnosti nebo věci, které jste opomněli zmínit ve formuláři. O výsledku vždy každého žadatele informuji telefonem na moje vlastní náklady. Stejně tak nechci ani žádné peníze předem, žádné poplatky ani zprostředkovatelské provize. Platíte až přímo splátky každý měsíc. Solus nekontroluji ani registr. Cca nad 100 000 Kč si chce ve většině případů ověřit, že budete schopni opravdu platit. Takže si od vás nechávám poslat výpisy z účtů, kde se dívám jaké máte jako žadatel příjmy a jaké naopak výdaje. Nicméně zaměstnání není nutností - i sociální dávky, přídavky na děti, důchody a podobné příjmy jsou peníze, ze kterých lze splácet. Takže se na každou situaci dívám individuálně. Ručitele nechci. Prostě jen čistý podpis smlouvy, případný výpis pohybu na účtu a hotovo. Posílám peníze. Mám v tomto oboru již řadu zkušeností a vím, jak to co nejrychleji vyřídit, někdy se mi podaří vše obstarat již přímo v den žádosti. Jindy jsou finanční prostředky u klienta do 1 až 2 dnů. Napište mi žádost okamžitě a vrhneme se na to ihned.

Jméno žadatele:

Půjčím peníze

Email žadatele:

vyber typ

Telefon žadatele:

vyber typ

Požadovaná částka:

120 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Benešov

Datum vložení inzerátu: 9.2.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

POCTIVÉ ÚVĚRY oproti zástavě

Dlouhodobé nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky. Refinancování bankovních půjček, hypoték včetně kreditních karet. Vyplacení exekucí, zrušení dražeb nemovitostí, konsolidace dluhů. Podmínkou je zástava nemovitosti. Půjčíme... .

Jméno:

Rychlé půjčky

Částka:

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Výmaz z Registru Dlužníků - Smazání Zápisu v Registru - i Solus

Dobrý den, nabízíme smazání vašeho záznamu z registru v rámci našeho nebankovního úvěru. K poskytnutí musíte mít čisté záznamy - proto jestliže máte zápis, bude naším prvním krokem jeho výmaz. Tento krok je zcela bezplat... .

Jméno:

Smazání záznamu

Částka:

750 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Půjčka s Odkladem Platby a Splácení na 5 let - 72000 Kč

Zdravím, v současnosti mám nějaké dluhy. Ať již se jedná o banky nebo nebankovní společnosti. Kvůli problémům se splácením na mě byla uvalena exekuce. Nyní potřebuji uspokojit exekutora. Optávám půjčku s odkladem platby ... .

Jméno:

Poledna Ladislav

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Půjčka na konsolidaci stávajících úvěru

Dobrý den, dostala jsem se ne vlastní vinou do obtížné situce. Bývalý manžel mi nadělal dluhy, které bych potřebovala spojit do jediné. Jelikož je do dost velká částka, tak se nemůžu obrátit na banky. Jestliže je to na d... .

Jméno:

Soňa Chrastinová

Částka:

Kč80000

Datum zveřejnění:

9.2.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace