Nebankovní půjčka na koupi domu, bez registru

Jsem ze Středočeského kraje, z Příbrami. Poptávám nebankovní půjčku (hypotéku, úvěr...), se kterou by bylo možné financovat koupi domu. Aktuálně mi na něj chybí 550 000 Kč. Poskytovatel musí být nebankovní. buď nějaká soukromá společnost, osoba, investor nebo poskytovatel. Dopředu říkám, že bohužel o nebankovní produkty nemám zájem. A to z důvodu mého zápisu v registru a dalších okolnostech, které mi brání ve schválení u banky. Ručit mohu nově koupenou nemovitostí. Jelikož určitou část zaplatím já. Bude tak možno splnit limit, aby se ručilo např. jen do 80% hodnoty. Chci koupit dům a potřebuji půjčit - kdo může nabídnout nějaký produkt a konkrétní podmínky, nechť prosím využije kontaktu mil.tisar@seznam.cz nebo případně i 721648959. Osobní schůzka podmínkou. Bez registru, bez ručitele a se zástavou nové nemovitosti. Předem říkám, že neplatím poplatky před uzavřením smlouvy a poskytnutím financí, neuzavírám pojištění a netelefonuji na 900. Mohu splácet 7000 Kč měsíčně. Děkuji, Milan Tisar

Jméno žadatele:

Tisar Milan

Email žadatele:

MIL.TISAR@seznam.cz

Telefon žadatele:

721648959

Požadovaná částka:

550000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Příbram

Datum vložení inzerátu: 16.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka milion bez ručení a bez zástavy

Soukromý investor vám touto formou nabízí finance až do výše 1 000 000 Kč (milion korun). Jedná se o nebankovní produkt bez prokazování účelu (bezúčelový) a bez kontroly registru. Peníze můžete využít na cokoliv bez omez... .

Jméno:

František Peterka

Částka:

1000000 Kč

Datum zveřejnění:

16.4.2013

Mám exekuci, potřebuji půjčku oddlužení a peníze

Dobrý den, dostala sem se potíží s bydlením. Vše díky sestře i mým finančním problémům. Potřebovala bych okamžitě půjčit 50000 Kč. Nejlíp ještě dnes nebo zítra. Mám veliký problém s mým bydlení a mohlo by mi případně hro... .

Jméno:

Anna Kolečníková

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

16.4.2013

Rychlá půjčka Brno na občanský průkaz (občanku, OP)

Jako nebankovní poskytovatelé vám nabízíme hotovostní půjčky jen pro Brno. Peníze vám dáme na ruku v hotovosti. Pokud máte zájem, pošlete nám přes internet požadavek o některou z našich půjček a domluvíme si s vámi osobn... .

Jméno:

Petra Široká

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

15.4.2013

Půjčka 15000 Kč ihned na účet bez poplatku a registru

Dobrý den, měla bych po vás zájem o půjčku 15000 Kč, která by byla vyplacena ihned na účet. Musí být bez registru a ne od banky. Taky bohužel nemám peníze na to, abych vám mohla poslat poplatek předem. jenom bez poplatku... .

Jméno:

Pavlína Říhová

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

15.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace