Půjčka 300000 Kč bez registru a bez zástavy

Můžeme vám ihned poskytnout až sta tisíce korun. Pro podnikatele máme v nabídce řešení až do 300 000 Kč. Pro zaměstnance nebo i důchodce je připraveno 100 000 Kč. U nás si z nepřeberného množství možností, o co zde můžete žádat, prostě musí vybrat úplně každý. Naše produkty jsou určeny zájemcům se záznamy v registrech dlužníků - již s tímto faktem dopředu počítáme a ani jej už neověřujeme. Velikou naší konkurenční výhodou je, že u neplatíte poplatek nebo provizi zprostředkovateli předem. Nechceme po vás žádné posílání peněz dopředu. U nás ani nedokládáte spoludlužníka či zástavu. Můžete získat půjčku 300000 Kč bez registru a bez zástavy nemovitosti. Nevoláte nás přes 900, ale můžete vše vyřešit z pohodlí vašeho domova. Ani nemusíte při prvotním odesláním vašich údajů opouštět židli u počítače. Neuzavíráte pojištění - někteří poskytovatelé požadují, abyste s nimi nejdříve uzavřeli nevýhodné pojištění, a následně vám peníze stejně nedají. To my neděláme. Řešíme vše poctivě, férově a rychle. Vyberte si u nás a pošlete nám internetovou žádost. Schválení proběhne během několika minut, zavoláme vám zpět a výplata bude následující den. Splátky lze rozdělit až na 4 roky. Je možno vše předčasně vrátit bez sankcí.

Jméno žadatele:

N. Burianová

Email žadatele:

nabur1@seznam.cz

Telefon žadatele:

722161941

Požadovaná částka:

300000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Příbram

Datum vložení inzerátu: 30.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Oddlužení fyzické osoby Praha, Brno, Jihlava, OSVČ

Nabízíme oddlužení fyzické osoby z Prahy, Brna, Ostravy, Jihlavy...zkrátka z každého města české republiky. Osobní bankrot může být často velmi problémové. Proto je vždy nutno k oddlužení přizvat osoby, které se v tomto ... .

Jméno:

Zuzana Machová

Částka:

2 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Express Cash půjčka a exekuce, ne podvod

Máme v nabídce novinku. Express cash půjčku i s drobnou exekucí. Není to podvod. Naše rychlé nebankovní řešení se skrývá v několika produktech, ze kterých si můžete níže vybrat. Jedná se vždy o nebankovní typy. U Express... .

Jméno:

Markéta Ilchmannová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Půjčka pro dítě, na nový pokojíček

Dobrý den, jsem na Mateřské dovolené. V listopadu 8.11.2012 se my narodila dcera a chtěla bych ji udělat pokojíček. Ale bohužel mi to neumožňují mé našetřené finance. Skoro nic ušetřeno nemám. Pobírám 10384 Kč měsíčně ja... .

Jméno:

Kristýna Jonešová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Půjčka 20000 Kč na OP (občanský průkaz)

Nabízíme velmi žádanou půjčku 20000 Kč jen na OP (občanský průkaz) a výplatní pásku. U nás zařídíte naprosto vše bez poplatků dopředu. Za žádných okolností u nás nikdy nebudete vyzváni, abyste nám platili jakoukoliv zálo... .

Jméno:

ing.Mašlík

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

29.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace