Nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti

Dobrý den, čtěte prosím pozorně následující nabídku. Protože jestliže máte nemovitost, tak od nás peníze skutečně dostanete. U nebankovních společností je jeden velmi obvyklý problém. Někteří žadatelé o nebankovní půjčku chodí od jednoho žadatele k druhému. Neustále vyplňují žádosti. A nemohou najít nikoho, kdo by jim půjčil. Pokud se s nimi již někdo baví, tak chce neustále další a další potvrzení. Potvrzení o příjmu, potvrzení o bez-dlužnosti, potvrzení o zaměstnání a v neposlední řadě klidně i potvrzení o potvrzení. A někteří nejsou ani tak šťastní. Někteří skončí v rukou podvodníků. Někteří poskytovatelé nebankovních půjček například požadují peníze dopředu. Například si řeknou o provizi za zprostředkování, za vyřízení nebo za poskytnutí. Jakmile jim zaplatíte, tak o nich již nikdy neuslyšíte. A peníze vám nedají. Jiní vás zase nechají, abyste jim podepsali například životní pojištění. A opět vám nic nedají. A vy musíte navíc každý měsíc ještě platit zbytečné pojištění. Ale Vaše situace je jiná. Vy máte nemovitost. Což vás činí velmi bonitními klienty. A přesně na tento segment je směřováno naše úsilí. Dáváme nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti. Jelikož jste bonitní a máte zástavu, tak nemusíte dokládat žádná zbytečná potvrzení. A taky nemáme důvod vás podvádět. Jsme 100% poctiví. My vyděláváme na úrocích z poskytnuté částky. Jen a pouze z RPSN. Nevybíráme žádné peníze dopředu, nesjednáváme pojištění a ani nám nevoláte na 900 placená čísla. Poskytujeme nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti bez prokazování příjmu. Dále i bez kontroly a prověření registru. Rychle, diskrétně a bez poplatků předem. Vyberte si níže jeden z našich produktů a žádejte online. Oproti poskytnutým financím ručíte vaší nemovitostí, průchodnost až 100%. Vyřízení ve velmi krátkém čase. Podejte si internetovou žádost o jeden z našich druhů a my vás kontaktujeme ihned po posouzení. Požádat o nebankovní půjčku se zástavou nemovitosti můžete na našich webových stránkách. Minimální poskytovaná částka je 200 000 Kč. Maximální hranice není nijak omezena. Záleží jen na tom, jakou hodnotu má vaše nemovitost. Žádejte ihned, ať vám můžeme co nejdříve sdělit výsledek. Žádost je nezávazná a bezplatná. Čekáme na vás ihned.

Jméno žadatele:

Jiří Bittman

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

733390338

Požadovaná částka:

10 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Blansko

Datum vložení inzerátu: 1.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Vyplacení exekuce na nemovitosti

Pokud potřebujete rychle a poctivě poskytnout řešení na finanční krizi, tak nás požádejte o pomoc ještě dnes. Nabízíme vyplacení exekuce na nemovitost a kompletní oddlužení. Je jedno, jestli jsou na vás vedeny exekuce, n... .

Jméno:

PK s.r.o.

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.5.2013

Půjčka bez zástavy nemovitosti, až 1 000 000 Kč

Nabízíme vám bez-účelové produkty. Podívejte se například na půjčku bez zástavy nemovitosti v rozmezí od 20000 Kč až do neuvěřitelných 1 000 000 Kč. A to vše bez nutnosti mít v osobním vlastnictví nemovitost a zastavit j... .

Jméno:

Petr Novotný

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2013

Potřebuji půjčit na splacení úvěrů, na konsolidace dluhů

Pracuji na České poště a mám trvalý pracovní úvazek. Můj měsíční příjem je 13000 Kč + si přivydělávám úklidem za 2600 Kč + mám ještě brigádu za 3000 Kč. Celkem to tedy dělá 18 600 Kč měsíčně. Jsem rozvedená, žiji s příte... .

Jméno:

Simona Malá

Částka:

400000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2013

Půjčka pro důchodce do 75 let i více

Nabízíme vám půjčku pro důchodce, do 75 let i více. Můžete u nás získat peníze v rozmezí od 20000 Kč až do 1000000 Kč (od dvacet tisíc až po milion korun). Schvalování a posouzení provádíme bez kontrolování registrů. Nen... .

Jméno:

Jiří Novotný

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace