Půjčka bez poplatků předem od soukromé společnosti

Poctivá půjčka bez podvodů a poplatků předem a volání na placené linky 900.. Nemusíte se už doprošovat v Bankách kde je velká lustrace klienta Zde vás nikdo neodmítne a neokrade žádné poplatky dopředu za zřízení půjčky. Půjčujeme i na nepatrný záznam v registrech Každý případ posuzujeme individuálně s klientem vždy je řešení klientovi vyhovět Vadí jen rozjetá exekuce Půjčujeme od 10.000,-kč do 150.000,-kč na cokoliv hned Půjčujeme na splátky : od 12 měsíců do 48 měsíců stačí si vybrat je to na vás Stačí s pohodlí domova poslat SMS a napsat RČ a Jméno my vás kontaktujeme Schválení je do 20 minut od vašeho požádání, smlouvu podepisujete až po schválení a třeba i s pohodlí vašeho domova Po řádném splácení 3 splátek máte možnost další půjčky s nižším úrokem. A při nemoci a ztrátě zaměstnání odklad splátek až na 5 měsíců bez poplatků. Půjčujeme : A dokládáte kopie : Zaměstnaným do 200 tisíc – OP a výpis s účtu hlavičku a potvrzení o příjmu Důchodcům – OP a výměr důchodu a výpis s účtu hlavičku Ženám na MD – OP a výměr mateřské a výpis s účtu hlavičku OSVČ do 3O tisíc – OP a ŽL a výpis s účtu hlavičku Vyřizujeme s Prahy pro celou Českou Republiku Kontaktujte nás rádi vám odpovíme od 8 - 21 hodin Po – Ne

Jméno žadatele:

ing.Mašlík

Email žadatele:

ing.Mašlík@email.cz

Telefon žadatele:

7233962481

Požadovaná částka:

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Blansko

Datum vložení inzerátu: 30.9.2012

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Zastihla Vás finanční situace?

Nabízíme kompletní servis prodej nemovitostí, výkup nemovitostí, hypotéky,úvěry na směnku, úvěry pro podnikatele bez.přijmu, oddlužení nemovitosti a řešení exekucí včetně veškerého právního a finančního servisu... .

Jméno:

Team.real.group

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

28.9.2012

Vánoční peníze pro Vás a vaší Rodinu

Uvažujete o koupi dárku na Vánoce pro své blízké , rodinu a kamarády? Stačí se na nás obrátit a mi Vám zajistíme finanční prostředky. Ty jsou vhodné pro zaměstnance, důchodce, podnikatele a matky na mateřské dovo... .

Jméno:

Team.real.group

Částka:

5000 Kč

Datum zveřejnění:

28.9.2012

Nejrychlejší půjčky u nás-peníze do 24. hod

Dostali jste se do kolotoče splátek, potřebujete rychle hotovost? Máte negativní záznam v registru? Nemůžete nebo nechcete prokazovatsvé příjmy? Vlastníte nemovitost popř. dr. byt k zajištění úvěru? Právě Vám je urče... .

Jméno:

Renáta Skočková

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

27.9.2012

půjčka ručená nemovitostí

Americká hypotéka od nebankovních suběktů 40-50% s odhadu nemovitosti nedokládáte přijmy nenahlíží se do registrů vhodné jako konsolidace nebo vyplacení exekucí schváleno na 90% pro firmy až 90 mil.... .

Jméno:

Václav Bartoň

Částka:

4000000Kč

Datum zveřejnění:

27.9.2012

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace