Půjčka nízký úrok - Nejnižší úroková sazba hypotéky

Než budete číst dále, tak dávejte pozor. Je to důležité. Tento druh je s ručením. Takže pokud nemáte nemovitost, tak si tady u nás vyberte jinou půjčku. Máme více druhů. Ale konkrétně u této je nutná zástava. Vyberte si zde, klikněte a podívejte se na jinou. Mnoho lidí si vybere tento typ a pak zjistí, že je nutné ručení. Proto si prosím ihned zde zvolte jinou půjčku. Pokud ovšem máte čím ručit, tak to je jiná. Tento druh pro vás má nachystán nejnižší úrokovou sazbu hypoték a nízký úrok u půjček. Jako jediní v celé ČR Vám můžeme garantovat u tohoto druhu dobu splatnosti až 30 let. Takže splácíte malé částky, máte výhodný úrok a váš životní standard je zachován. peníze od nás jsou poskytovány za zástavu rodinného domu, bytu, chaty nebo komerčního objektu. Nabízí se v několika kategoriích. Nyní si zde volte, o jaký konkrétní typ půjčky nebo hypotéky máte zájem. Uvidíte formulář, pomocí kterého nám můžete zaslat vaši žádost. Přes internet schvalujeme vše zadarmo. Proto pokud chcete ušetřit, tak vše řešte online. Dokážeme Vám zajistit půjčku s nejnižším úrokem - již od 7,99%, což konkuruje bankovním nabídkám. Hypotéky umíme ještě s nižší úrokovou sazbou. Naši klienti nemusí nikdy dokládat své příjmy. Po zástavě nemovitosti je pro nás vše vyřešeno a nepožadujeme více. Ani kontroly registru. Naprostou samozřejmostí je, že nám nedáváte peníze dopředu - pokud nás požádáte o některý ze zde uvedených druhů přes internet, tak první peníze, které nám zaplatíte, bude až první splátka. Jsme poctiví a ověření. Naše služby platí pro celou ČR. Pokud máte zájem získat nízký úrok nebo nejnižší úrokovou sazbu, tak vybírejte a žádejte u nás. Jsem bezkonkurenčně nejvýhodnější. Odesláním kontaktních informací k posouzení se k ničemu nezavazujete. Jen dostanete nabídku k vašemu zvážení. Milan Karička

Jméno žadatele:

Milan Karička

Email žadatele:

žádejte online

Telefon žadatele:

773496011

Požadovaná částka:

5000000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Kolín

Datum vložení inzerátu: 12.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 150000 Kč bez doložení příjmu ihned na účet

Dobrý den, už jsem několikrát zkoušela banku. Ale tam mě vždy odmítli. Pak jsem zkoušela normální nebankovní firmy, které nabízejí na internetu peníze. A opět jsem neuspěla. Takže jsem přešla i na normální inzerci a už n... .

Jméno:

Kateřina Coufalová

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

12.4.2013

Online půjčky dlužníkům, půjčky přes internet

Dobrý den, nabízím vám možnost dostat peníze přes internet. Nevoláte a nenecháváte se přesměrovávat na 900. Neposíláte nám žádné peníze dopředu. Rozmezí je stanoveno na žádosti od 3000 Kč (minimálně) až do 5 000 000 Kč (... .

Jméno:

Andrea Nová

Částka:

50000000 Kč

Datum zveřejnění:

12.4.2013

Odlužení zdarma - Vyberte si u nás

Dobrý den, máme zde produkty pro všechny, které už unavují neustálé telefonáty a výhrůžné dopisy od věřitelů. Umíme zastavit exekutory, vymahače i nucenou (nedobrovolnou) dražbu do 48h. Nabízíme odlužení dle zákona. Po... .

Jméno:

Zuzana Machová

Částka:

0 Kč

Datum zveřejnění:

11.4.2013

Seriózní půjčky - od ověřených osob na účet

Nabízíme vám nebankovní bezúčelové půjčky, které lze vyplatit až do výše 1000000 Kč - jeden milion korun. Jde o nebankovní produkty, které jsou financovány ze soukromých peněz. Od podnikatelů a jiných bohatých investorů,... .

Jméno:

Jan Potměšil

Částka:

1000000 Kč

Datum zveřejnění:

11.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace