Kdo půjčí 30000 Kč na zaplacení dluhu (při exekuci na plat)?

Najde se někdo, kdo by vyslyšel moji prosbu? Sháním půjčku peněz, 30000 Kč. ty bych chtěla využít na zaplacení dluhu z minulosti. Aby se konečně vše urovnalo a já na to mohla zapomenout. Mám exekuci na plat, ale s tím není problém. Tel. 722476169, kurkovap@seznam.cz. Přes den pracuji, možná nebudu dostupná. K vašim dotazům na moji osobu: Pracuji v oblastní nemocnici Kolín jako zdravotní sestra. Smlouvu mám podepsanou na dobu neurčitou. Již 6 let jsem rozvedená a mám v péči 2 děti. Mám bohužel exekuci na plat, ale i tak si na plat stěžovat nemohu. Mám dostatečný příjem na to, abych utáhla domácnost, postarala se o děti a ještě mi zůstalo i na splátku pro toho, kdo se mi ozve. Potřebuji zaplatit starý dluh (30000 Kč). A to abych mohla začít znova čistě žít. Ale do teď mi na to nezbývalo. Práci má jistou i do budoucna - pracuji na jednom oddělení už 20 let. A myslím, že mám dobrou pozici. A nerada bych po té době ztratila svůj kredit proto, že mám starý rest. Z tohoto důvodu chci vše jednou pro vždy urovnat. Když již nyní mi zbývá z výplaty a měla bych na to. Bohužel. Ručit majetkem nemohu, ale splácet měsíční splátky ano. Bez problému, mohu slíbit řádné a v termínu. O úroku si netroufnu napsat. Toto mi spíše nabídněte vy a pokud to bude alespoň trochu výhodné, tak se můžeme domluvit. Takže, pokud by se našel někdo, kdo půjčí 30 000 Kč i přestože mám exekuci na plat, tak mi prosím zatelefonujte. Příjem mohu doložit, bude-li to nutné. Kurková Pavlína, Kolín.

Jméno žadatele:

Pavlína Kurková

Email žadatele:

kurkovap@seznam.cz

Telefon žadatele:

722476169

Požadovaná částka:

30000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Kolín

Datum vložení inzerátu: 29.6.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka jako investice do podnikání - Bez zástavy

Chystám se na investici do mého podnikání. Ovšem jednorázovou, na kterou momentálně nemám volné finanční prostředky, proto mě zajímají možnosti, jak by šla tato investice financovat z vaší strany. Poptávám tedy půjčku ve... .

Jméno:

Petr Nemeth

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Nutná půjčka ihned, kdo nabízí peníze bez registru?

Dobrý den. Jmenuji se Pavla Iva Brandejská, telefonní číslo mám 732187555 a v případě nutnosti můžete psát na pavlabrandejska@email.cz. Nutně potřebuji peníze ihned, minimálně 6000 Kč, ale v ideálním případě až 20000 Kč.... .

Jméno:

Pavla Iva Brandejská

Částka:

6000 Kč - 20000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Hledám poctivého soukromého věřitele - Půjčka 1200000 Kč

Hledám investora, poctivého soukromého věřitele, který poskytne půjčku cca 1200000 Kč (jeden milion dvě sta tisíc korun). Kterou žádám na využití k podnikání. Mám kompletně vypracovaný projekt, kalkulaci výdajů i příjmů,... .

Jméno:

Daniel Kalina

Částka:

cca 1200000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Kam se obrátit pro půjčku - kdo mi pomůže s dluhy?

Nehledám přímo nějakého věřitele nebo zprostředkovatele. Rád přijmu i dobře míněnou radu od někoho, kdo se již ocitl v podobné situaci. Chtěl bych touto cestou požádat o radu, kam se obrátit s prosbou o pomoc, o finanční... .

Jméno:

Petr Zapletal

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

29.6.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace