Nebankovní půjčka pro OSVČ bez registru 200 000 Kč

Dobrý den, živím se jako OSVČ (osoba samostatně výdělečně činná). Můj měsíční plat se pohybuje v rozmezí 35 000 Kč až 50 000 Kč. Odvíjí se od množství aktuálních zakázek a data jejich dokončení. Někdy se sejde více zaplacených faktur. někdy méně. Ale 35 000 Kč je jistota. Vyhlídky do budoucna jsou stabilní, udržím si tento standard a ještě spíše poroste. Žádám vám tímto způsobem o nebankovní půjčku pro OSVČ ve výši 200 000 Kč. Z rodinného hlediska jsem ženatý a mám dvě děti. S manželkou máme společný majetek. Účelem je vyplacení se z exekucí, v současné době mám 2, které potřebuji uhradit. Mohu vám splácet 8 000 Kč měsíčně. Peníze chci použít na zaplacení exekucí. Měl jsem v minulosti problémy s bankou, takže jen bez registru, nebankovní. Pocházím z Frýdku Místku, osobní schůzka je možná pouze zde. Nemohu vám dát do zástavy žádnou nemovitost. Pokud někdo z přítomných soukromých investoru poskytuje nebankovní půjčky pro OSVČ, nechť mi prosím zatelefonuje na 736749309. Jsem schopen doložit veškeré vyžadované podklady. Nabízím seriózní přístup a řádné splácení. Naopak očekávám poctivost, žádné poplatky předem nebo 900. Děkuji za kladné vyřízení mé poptávky, Radek Dovičič

Jméno žadatele:

Radek Dovičič

Email žadatele:

radekdovicic@seznam.cz

Telefon žadatele:

736749309

Požadovaná částka:

200000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Frýdek-Místek

Datum vložení inzerátu: 21.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na dům bez registru (nebankovní řešení)

Tak situace je taková, že jsme rodina, která by si chtěla koupit vlastní dům. Situace je u nás taková, že jsou 3 z nás, kteří mají zaměstnání u stejné firmy. Můžeme to i všichni doložit. Jenže otec měl v minulosti problé... .

Jméno:

Petra Hypšova

Částka:

700 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.4.2013

Online půjčka bez zbytečných otázek

Nabízíme vám zde přehled našich produktů, ze kterých si vybere úplně každý a v jakékoliv situaci. Přednostně půjčujeme zaměstnancům, ženám na MD, důchodcům a podnikatelům. Zkrátka úplně každý si u nás může vybrat a požád... .

Jméno:

Klindera

Částka:

1 700 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Peníze na ruku ještě dnes od soukromé osoby

Nabízíme vám peníze na ruku s vyplacením ihned od soukromých investorů. U tohoto typu je nutná zástava nemovitosti, pokud vám tento parametr nevyhovuje, vyberte si zde jiný druh půjčky. Nabízíme nepřeberné množství produ... .

Jméno:

Andrýsek

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Prověřené nebankovní půjčky, poctivé bez poplatků

Máme v nabídce několik vhodných řešení. A každé má své výhody. Například bezúročné ověřené nebankovní půjčky pro klienty, kteří vlastní nemovitost. Dále nabídky, kdy lze poskytnout peníze i na zástavu stavebním pozemkem.... .

Jméno:

Servis24

Částka:

300 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace