Potřebuji půjčit peníze na opravu a rekonstrukci domu

Potřebovala bych větší obnos peněz na ještě pár důležitých oprav na domě, ve kterém bydlím. Jsem zaměstnána na dobu neurčitou a můj měsíční příjem se pohybuje od 14000 Kč do 17000 Kč, vše jsem samozřejmě schopná a i ochotná doložit patřičným potvrzením. Po odečtení všech výdajů jsem schopna splácet měsíčně částku do 3000 Kč. Bohužel jsem v registru dlužníků díky opožděné platbě za telefon. Jsem ale poctivý člověk, nikdy jsem neměla finanční problémy a vždy jsem zvládala své finance na jedničku. Ale přišla jedna opožděná platba za telefon a hned registr a teď nemůžu jít do banky. To je důvod, proč žádám zde o nebankovní půjčku. Jiné dluhy nemám a nikdy jsem neměla. V žádném případě už nepřichází v úvahu exekuce a podobné problémy. Myslím, že úroky budou ne málo podobné těm, co nabízí i banky. V takovém případě je ihned akceptuji. Půjčit peníze na opravu a rekonstrukci domu bych potřebovala v rozmezí 120000 Kč až 150000 Kč. Myslím ale, že spíše bude potřeba horní hranice peněz, proto bych přednostně žádala o ni - o 150000 Kč. Bez registru a BEZ ZÁLOH předem. O finanční poradenství zájem nemám, ale prosím ti, co skutečně nabízejí a skutečně půjčují. V tom případě prosím o kontaktování na telefon. Pelíšková, Klatovy

Jméno žadatele:

Kateřina Pelíšková

Email žadatele:

cl98@seznam.cz

Telefon žadatele:

773235102

Požadovaná částka:

120000 Kč - 150000 Kč

Kraj - Bydliště

Plzeňský kraj

Město - Bydliště

Klatovy

Datum vložení inzerátu: 9.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Pomoc darování peněz, kdo daruje mamince samoživitelce

Prosím o finanční pomoc ve formě darování peněz. Jsem mladá matka-samoživitelka s třemi, malými dětmi. Mám za sebou hororové životní situace a přišla jsem o všechno. Jsem zoufalá a nevím, co dělat, abych sehnala nějaké p... .

Jméno:

Zuzana Měchová

Částka:

? Kč

Datum zveřejnění:

4.10.2013

Půjčka na nájem, jinak s dětmi přijdeme o střechu nad hlavou

Prosím o pomoc. Potřebuj doopravdy půjčku 40000 Kč, abych mohla zaplatit nájem a dál žít s dětmi. Jsem zoufalá, protože nemám peníze na nájem. Mám špatný registr, jsem tam zapsaná. Hledám slušnou půjčku, kterou mi ale ni... .

Jméno:

Jana Hencová

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

4.10.2013

Půjčka na doplatek kupní ceny domu, máme našetřeno

(bez poplatků) Již po třetí jsem vybrala dům a konečně jsem se dostali svými financemi na tři čtvrtě kupní ceny domu. Ale chybí nám zbytek k doplatku, ta poslední čtvrtina ceny domu. Myslíme, že investice do tohoto domu ... .

Jméno:

Lenka Šebková

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.10.2013

Jak vymazat záznam z bankovního registru dlužníků?

Dobrý den, já žádnou půjčku nežádám a ani nepotřebuji. Co bych ale potřebovala, je výmaz z registru dlužníků. Jsem ochotná vám za tuto službu i zaplatit vámi stanovenou částku. Bohužel se mi ale zatím nepodařilo najít ni... .

Jméno:

Orysya Maršiková

Částka:

jen výmaz registru

Datum zveřejnění:

3.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace