Potřebuji půjčku na vyplacení exekuce

Dobrý den, potřebovali by jsme společně s mým manželem půjčku na vyplacení naší exekuce. Hledáme takového nebankovního poskytovatele, který může nabídnout peníze bez ručení nemovitostí. Sice vlastníme částečně dům, ale jenom jednu jeho polovinu. Proto bez zástavy domu. A taky nesouhlasíme s tím, aby po nás někdo chtěl něco platit předem. Takovýmto nabídkám a poskytovatelům již nevěříme. Jen bez poplatku. Naše exekuce k vyplacení dělá cca 400 000 Kč a o tuto částku žádáme. Měsíční příjem máme dohromady s manželem 25 000 Kč. Jde o čistou částku, když ji sečteme. Mohli by jsme vám postupně všechno po měsících splácet a sami vám můžeme slíbit vyšší úrok. Hlavně když o bude co nejdřív, exekuce hoří, potřebujeme vyplacení co nejdříve. Já i manžel jsme z Loun u Prahy. Tímto za nás oba děkuji a prosím o kontaktování a sdělené schůdných řešení. Vejražková Ivana

Jméno žadatele:

Ivana Vejražková

Email žadatele:

ivca12a@seznam.cz

Telefon žadatele:

723683467

Požadovaná částka:

400 000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Louny

Datum vložení inzerátu: 27.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na bydlení, na koupení domu

Dobrý den, chtěl bych se svou rodinkou koupit rodinný domek v okolí Benešova, ale díky škraloupům z mládí nemám nárok na hypotéku nějakou dobu. Jsem z nerozvážných kroků v mládí vedený v bankovním registru. Takže na klas... .

Jméno:

Jiří Hocke

Částka:

dohodou

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Hotovostní půjčka na splacení dluhu 60 000 Kč

Mám zaměstnání, které vám mohu beze všeho doložit řádným potvrzením. Můj trvalý příjem je 17 000 Kč čistého. Jsem svobodný, děti nemám a všechny mé výdaje jdou jen na moji osobu. Tj. neplatím ani neživím nikoho jiného. J... .

Jméno:

Jakub Kumpfe

Částka:

60 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Půjčka na zvýšení nájemu a vyplatit věci ze zastavárny

Jsem důchodkyně, ale hledám si brigádu už od ledna. Zapsaná jsem už u 6 podnikatelů a sháním dál (ohledně brigády). Od června budou zvedat nájem. Měla jsem mimořádné vydání (lékařské vyšetření). Takže potřebuji částečně ... .

Jméno:

Ludmila Mráková

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

26.5.2013

Chci půjčit peníze jsem v důchodu

Dobrý den, jmenuji se Jiří Novotný. Můj telefon je +420721367115 a email je 722454733J@centrum.cz. Pocházím z Brna. Chci požádat o půjčení peněz ve výši 7000 Kč. Momentálně jsem již v důchodě. Vaše úroky plně přijímám a ... .

Jméno:

Jiří Novotný

Částka:

7000 Kč

Datum zveřejnění:

26.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace