Půjčka na bydlení, na koupení domu

Dobrý den, chtěl bych se svou rodinkou koupit rodinný domek v okolí Benešova, ale díky škraloupům z mládí nemám nárok na hypotéku nějakou dobu. Jsem z nerozvážných kroků v mládí vedený v bankovním registru. Takže na klasickou hypotéku od banky na koupení domu nedosáhnu. Proto podávám tuto poptávku, jestli by se nenašel nějaký soukromý investor, který by mi pomohl tuto situaci zrealizovat. A poskytl mi peníze na bydlení - na koupení domu. Splácel bych vše řádně jak mám. Momentálně bydlíme v podnájmu, který není zrovna levný, takže bych peníze na splácení měl. Místo placení podnájmu bych peníze přesměroval na vaše splátky. Jelikož jsme v podnájmu, tak nemáme žádnou nemovitost. Jediné možné řešení zástavy by bylo, kdyby šlo ručit nově koupenou nemovitostí. Vím, že tento krok mnoho společností neakceptuje. Proto budu rád za každou soukromou osobu, která by byla ochotna podpořit koupení domu a zároveň jej vzít jako zástavu. V registru jsem a než vše vyřeším tak nějakou dobu budu. Za případné nabídky děkuji. Prosím zavolejte mi na 608117266 nebo napište jiri-hocke@email.cz. Můžete mě kontaktovat i zcela nezávazně, jen s předběžnou nabídkou. Děkuji, Jiří Hocke

Jméno žadatele:

Jiří Hocke

Email žadatele:

jiri-hocke@email.cz

Telefon žadatele:

608117266

Požadovaná částka:

dohodou

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Benešov

Datum vložení inzerátu: 27.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Hotovostní půjčka na splacení dluhu 60 000 Kč

Mám zaměstnání, které vám mohu beze všeho doložit řádným potvrzením. Můj trvalý příjem je 17 000 Kč čistého. Jsem svobodný, děti nemám a všechny mé výdaje jdou jen na moji osobu. Tj. neplatím ani neživím nikoho jiného. J... .

Jméno:

Jakub Kumpfe

Částka:

60 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.5.2013

Půjčka na zvýšení nájemu a vyplatit věci ze zastavárny

Jsem důchodkyně, ale hledám si brigádu už od ledna. Zapsaná jsem už u 6 podnikatelů a sháním dál (ohledně brigády). Od června budou zvedat nájem. Měla jsem mimořádné vydání (lékařské vyšetření). Takže potřebuji částečně ... .

Jméno:

Ludmila Mráková

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

26.5.2013

Chci půjčit peníze jsem v důchodu

Dobrý den, jmenuji se Jiří Novotný. Můj telefon je +420721367115 a email je 722454733J@centrum.cz. Pocházím z Brna. Chci požádat o půjčení peněz ve výši 7000 Kč. Momentálně jsem již v důchodě. Vaše úroky plně přijímám a ... .

Jméno:

Jiří Novotný

Částka:

7000 Kč

Datum zveřejnění:

26.5.2013

Chci půjčku 10 000 Kč jsem v exekuci

Sháním půjčku 10 000 Kč. Nemůžu sloužit doložením o bez-dlužnosti apod. Už jsem si dřív vzal nějaké peníze, ale je to komplikovanější. Momentálně mám na sebe exekuci. Jsem v ČID (částečný invalidní důchod) a k tomu mám b... .

Jméno:

na vyžádání

Částka:

10 000 Kč

Datum zveřejnění:

26.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace