Potřebuji půjčku na zaplacení opravy auta

Jsem zaměstnaná na dobu neurčitou v Střední škola stavební, Fr.Šrámka 1350, Teplice. Za tuto práci pobírám 12000 Kč. Jsem již rozvedená a mé děti jsou mimo domov. Takže za ně nemám žádné výdaje a měsíční výdaje jsou jen za mě samotnou. Mohu splácet 600 Kč - 1000 Kč měsíčně. Nemovitost bohužel nemám, ale můžu ručit autem Renault Megane (jeho hodnota je odhadovaná na 20000 Kč). Peníze bych potřebovala co nejrychleji. Zmíněné auto se mi totiž pokazilo a potřebuji peníze na jeho opravu. Žádám nebankovní poskytovatele o nabídnutí 10000 Kč. Splátky měsíční. Rozložení do zhruba 1 roku (12 splátek). Jsem v registru. Žádnou zálohu si dopředu nemohu dovolit, prosím jen bez toho, abych musela cokoliv platit. Můj telefon 776034461, můj e-mail klapetkovaJ@seznam.cz. Prosím o rychlost, auto používám každý den a neobejdu se bez něj. Děkuji za odpověď. Klapetková

Jméno žadatele:

Jarmila Klapetková

Email žadatele:

klapetkovaJ@seznam.cz

Telefon žadatele:

776034461

Požadovaná částka:

10000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Teplice

Datum vložení inzerátu: 2.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nebankovní půjčka na Vánoce a na opravu osobního auta

Poptávám přes tuto inzerci nebankovní půjčku, ve které by nebyl ověřovaný registr, protože mě do něj zapsali. taky hledám takovou, ve které bych neručil ničím, žádným majetkem. A taky, aby ode mě nepožadovali zaplatit pe... .

Jméno:

Jaroslav Šafránek

Částka:

80 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.9.2013

Expres okamžitá půjčka, vyplacená ještě dnes v hotovosti na ruku

Potřebuji rychlou půjčku 5000 Kč, expres okamžitou půjčku! Kterou vám vrátím do konce měsíce. Peníze bych chtěl nejlépe dodat osobně v hotovosti na ruku. Nebo v nejhorším případě i složenkou, ale hlavně aby to bylo expre... .

Jméno:

Libuše Šprtková

Částka:

5000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2013

Malá půjčka na zaplacení malého dluhu, spěchá, ihned

Dobrý den, potřebuji půjčit 15000,- Kč na krytí malého dluhu., který mi vznikl a je nutné ho celý zaplatit najednou. Ale vzhledem k mým příjmům si to nemůžu dovolit dát najednou. Splacení můžu dát na 2 roky. Ale nechci t... .

Jméno:

V. Strnádek

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2013

Půjčka na jídlo a nejnutnější měsíční výdaje

Dobrý den, jsem už důchodce a pobírám důchod, jiné příjmy nemám. Ale tento měsíc jsem měl nečekané výdaje. Takže mi nezůstaly vůbec žádné peníze. Chtěl bych vás proto poprosit jen o peníze na to nejnutnější. Potřebuji je... .

Jméno:

Karel Baar

Částka:

1000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace