Nebankovní půjčka na Vánoce a na opravu osobního auta

Poptávám přes tuto inzerci nebankovní půjčku, ve které by nebyl ověřovaný registr, protože mě do něj zapsali. taky hledám takovou, ve které bych neručil ničím, žádným majetkem. A taky, aby ode mě nepožadovali zaplatit peníze. Jedině až pak splátky. Peníze hledám z toho důvodu, že se mi pokazilo auto, ale já jej nutně potřebuji každý den. Musím nějak zaplatit jeho opravu. A když už jsem v tom jednání s nějakým poskytovatelem, tak bych ho rád požádal o nějakou tu korunu navíc, protože se blíží Vánoce. A já potřebuji nakoupit nějaké dárky, to bych si nemohl hned všechno najednou dát. Ale po Vánocích bych vše dal zase zpět. Celkem bych vás žádal o 80 000 Kč, splátku a úrok mi řekněte. Počítám s tím. Více informací vám rád dám na vyžádání, nevím co psát. Jaroslav Šafránek, email: jarda.safi@seznam.cz, telefonní číslo: 604724428, žádaná částka: 80 000 Kč, důvod: Vánoce a oprava auta, bydliště: Liberec. Děkuji.

Jméno žadatele:

Jaroslav Šafránek

Email žadatele:

jarda.safi@seznam.cz

Telefon žadatele:

604724428

Požadovaná částka:

80 000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Liberec

Datum vložení inzerátu: 30.9.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Expres okamžitá půjčka, vyplacená ještě dnes v hotovosti na ruku

Potřebuji rychlou půjčku 5000 Kč, expres okamžitou půjčku! Kterou vám vrátím do konce měsíce. Peníze bych chtěl nejlépe dodat osobně v hotovosti na ruku. Nebo v nejhorším případě i složenkou, ale hlavně aby to bylo expre... .

Jméno:

Libuše Šprtková

Částka:

5000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2013

Malá půjčka na zaplacení malého dluhu, spěchá, ihned

Dobrý den, potřebuji půjčit 15000,- Kč na krytí malého dluhu., který mi vznikl a je nutné ho celý zaplatit najednou. Ale vzhledem k mým příjmům si to nemůžu dovolit dát najednou. Splacení můžu dát na 2 roky. Ale nechci t... .

Jméno:

V. Strnádek

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2013

Půjčka na jídlo a nejnutnější měsíční výdaje

Dobrý den, jsem už důchodce a pobírám důchod, jiné příjmy nemám. Ale tento měsíc jsem měl nečekané výdaje. Takže mi nezůstaly vůbec žádné peníze. Chtěl bych vás proto poprosit jen o peníze na to nejnutnější. Potřebuji je... .

Jméno:

Karel Baar

Částka:

1000 Kč

Datum zveřejnění:

1.10.2013

Nebankovní půjčka na koupi RD 900 000 Kč

Hledám soukromého investora, který by mi pomohl zafinancovat nové bydlení. Peníze potřebuji na nákup rodinného domu. Na to bych vás požádal o 900 000 Kč. Ručení ani zástavu prozatím nemám, ale ihned poté, co bych se stal... .

Jméno:

Jiří Adamec

Částka:

900 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.9.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace