Přeúvěrování Hypotéky - Úvěru, Nemovitosti a Překlenovací Úvěr

Jsem zástupcem soukromé společnosti, která se pohybuje v nebankovním sektoru a nabízí pomoc svým klientům v oblasti přeúvěrování nemovitostí, hypoték, překlenovacích úvěrů a i klasických úvěrů. Pokud jste si v minulosti vzali půjčku nebo hypotéku i jiné společnosti, podepsali jste svůj závazek na určitou dobu (např. 30 let). Po určitém období (např. 5 let) se vám dle smlouvy nabízí jednorázově celý dluh splatit. A právě v této oblasti působíme. Jednorázově za vás celou částku uhradíme (až do výše 3 500 000 Kč) a následně budete splácet naší společnosti - za výhodnějších podmínek, s menší úrokovou sazbou. Jestliže se jedná o hypotéku, můžete tímto krokem ušetřit až sta tisíce. Případně zachovat původní výši splátek a úvěr tak splatit o řadu let dříve. V této oblasti působíme již mnoho let a máme bohaté zkušenosti nejen v oblasti financí, ale i v právních řešeních. Můžeme tak za vás vyřešit veškeré právní otázky a komunikaci s bývalým věřitelem (bankou aj.) zcela převzít za vás. Základní myšlenkou přeúvěrování je získání lepších podmínek - takže vám vždy musíme nabídnout nižší sazbu, abyste ušetřili. Jinak by tento krok neměl důvod. Proto vždy garantujeme výhodnější podmínky. Dokážeme se postarat o všechny aspekty této transakce. Pro domluvení osobní schůzky, poskytnutí podrobných informací nebo předběžné posouzení a předběžný návrh smlouvy nás prosím kdykoliv kontaktujte. Nezapomínejte, že bývalý věřitel musí být zpravidla kontaktován minimálně 30 dní před vypršením smlouvy - proto neotálejte a nepropásněte tento termín. Jednejte co nejrychleji. Budeme se těšit na naši budoucí spolupráci.

Jméno žadatele:

Přeúvěrování s.r.o.

Email žadatele:

vyber zde typ

Telefon žadatele:

vyber zde typ

Požadovaná částka:

3 500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Kraj Vysočina

Město - Bydliště

Jihlava

Datum vložení inzerátu: 31.1.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potře půjčit na 2 roky 100 000 Kč

Dobrý den, poptávám půjčku ve výši 100 000 Kč s rozložením splátek na 2 roky. Jsem OSVČ (tedy nemohu doložit potvrzení o výši příjmů od zaměstnavatele). Vámi stanovené úroky respektuji. Prosím bez poplatků za zpracování/... .

Jméno:

Josef Šabrňák

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčka 150 000 Kč na bydlení

Poptávám peníze na rekonstrukci, úpravu a nové vybavení bydlení. Celkem se jedná o částku 150 000 Kč. Jsem veden v registru a v bance mi nepůjčí. Posílejte jen férové nabídky bez podvodů, bez volání na předražená čísla. ... .

Jméno:

Jan Kuča

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčka s Ručením Autem - Nemovitostí - s Registrem

Dobrý den, jsem majitelem autobazaru a autoservisu. Mám nějaké peníze navíc a tak jsem se rozhodl, že je nabídnu veřejně k půjčení (samozřejmě s nějakým úrokem). Nabízím tak půjčku s ručením autem. Minimální částka je 20... .

Jméno:

bc. Pavel Frýd

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Dům na Splátky - Prodám, Koupím, Formou na Splátky

Dobrý den, jsem zástupce akciové společnosti, která poskytuje nebankovní úvěry v oblasti bydlení a domů na splátky. Je jedno, jestli koupíte, prodáte nebo zaplatíte formou splátek. Naše finance pocházejí ze soukromých zd... .

Jméno:

Domy na splátky a.s.

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace