Půjčka na koupi domu bez registru a bez poplatků

Jako nebankovní zprostředkovatel, který nepožaduje provize, vám mohu zajistit mnoho druhů půjček. Od krátkodobé před výplatou až po půjčky na koupi domů. A právě a té bych vám ráda poskytla více informací. Na koupi nemovitosti je možno získat částku až do výše 5 000 000 Kč. Veškeré finance pocházejí od nebankovní zdroje, což vám přináší několik výhod. Skutečných výhod, ne těch falešných, které vám říkají v reklamách. Můžeme požádat a být schváleni, i když jste v bankovním registru. To znamená, že pokud jste například měli kontokorent, opomněli splatit v čas a dostali se do jejich seznamu lidí, které nepovažují za zodpovědné. My se při schválení do tohoto seznamu lidí nedíváme a nikdy žádající klienty dle tohoto parametru neposuzujeme. Je nám to srdečně jedno. Stejně tak nemusí dokládat potvrzení od zaměstnavatele, že u něj opravdu pracujete. A můžete ji využít na koupi domu. U všech částek (desítky tisíc, stovky tisíc, miliony) jsou podmínky velmi příznivé. RPSN již od 7,99% - tj. úrok za jeden rok. Nedokládáte, kolik měsíčně vyděláváte. A další podmínky jsou již velmi individuální. A vždy záleží na osobním rozhovoru. Protože zde vstupuje do hry mnoho parametrů. Například, kolik vy zaplatíte za dům a kolik budete chtít, aby jsme doplatili my. Nebo v jakém poměru bude koupě domu financována. Jestli zaplatíte většinu vy, nebo zaplatíme většinu my. Proto vám rovnou doporučím, abyste si zde vybrali tuto konkrétní půjčku. Klikni a poslali nám předběžný formulář. Již z něj vás dokážeme předběžně schválit. Osobně se sejít a promluvit si o konkrétních podmínkách. My to na rozdíl od ostatních poskytovatelů myslíme vážně. Proto požadujeme, abyste nám poslali online internetovou žádost a následně jsme se setkali. V prvním kroku vás posoudíme a nebudeme plýtvat vaším ani naším časem, kdyby vám nebylo možno peníze dát. A na schůzce již jednáme o konkrétní situaci, na kterou jsme připraveni, protože jste nám poslali informace o vaší osobě a situaci předem. Proto vám zde nebudu nic slibovat. Prosím, vyberte si a napište nám. Hraje zde velmi důležitou roli cena domu, jakou část z něj zaplatíte, kolik budete mít splátku, jak dlouhý bude splátkový kalendář a mnoho dalších parametrů. jsme schopni celé před-schválení provést během jednoho dne. A zrealizovat setkání do dvou dnů. myslíme to velmi seriózně a jednáme profesionálně. Vše jen poctivě.

Jméno žadatele:

Jana Široká

Email žadatele:

není uveden

Telefon žadatele:

912345593

Požadovaná částka:

5 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Česká Lípa

Datum vložení inzerátu: 28.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka při exekuci, vyplacení dluhů a oddlužení

Možná jste se dostali do situace, kdy už nestíháte a nezvládáte splácet své závazky. Možná se jedná o bankovní závazky, normální kontokorenty, kreditní karty a bankovní úvěry. Ale je možné, že již jste sklouzly do nebank... .

Jméno:

Antonín Kočí

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Potřebuji peníze ihned v hotovosti na ruku

Dobrý den, potřebuji peníze ihned bez čekání, zbytečného prodlužování a ověřování. Má situace skutečně velmi, ale velmi spěchá. Vše bych úplně v nejlepším případě vyřídila ještě dnes, nebo přes víkend. Maximální možné da... .

Jméno:

Křečková

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Půjčka 150 000 Kč na zaplacení dluhů.

Vzhledem k nedávné ztrátě zaměstnání jsem se dostala do dluhové pasti. Mé dluhy se začaly kupit a jedinou cestou jak je splácet si opětovně půjčovat. Potřebuji se z ní dostat. A to získáním půjčky od soukromé osoby ve vý... .

Jméno:

Pavla Bílá

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Chci půjčku 300000 Kč

Dobrý den, chci půjčku ve výši 300000 Kč od nebankovního poskytovatele. Ne od banky, protože jsem zapsaná v bankovním registru. I když to celé nebylo způsobeno mojí vinou. Jsem zaměstnanec se smlouvou na dobu neurčitou, ... .

Jméno:

Zdeňka

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

26.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace