Půjčka na léky, zdravotní péči a v nemoci (nemocenské)

Dobrý den, jmenuji se Monika Volná a žádám o půjčku ve výši 70 000 Kč. Nejsem v dluhové spirále, nemám žádné dluhy a peníze ani nebudou použity na zaplacení jiných půjček. Tyto finance mají dva účely. První je zdravotní péče o mého manžela. Je po transplantaci a momentálně potřebuje drahé léky. Zároveň máme v plánu menší rekonstrukci bytu. Takže celkově bychom momentálně potřebovali 70 000 Kč. Já jsem vedena na úřadu práce v Pardubicích a pobírám 11 023 Kč + přídavky na děti 1 300 Kč. Máme s manželem 3 děti. Měsíčně bych mohla splácet přibližně 2 500 Kč. Ne vlastní vinou, alespoň ne úmyslně, jsem se ocitla v registru. V bance mi nepůjčí, beru ale jako samozřejmost, že budu všechny splátky řádně platit a zároveň respektuji i vaše podmínky. Úroky si představuji okolo 20% ročně. Celková splatnost by měla být přibližně 3 až 4 roky. Pocházím z Pardubic a jsem schopna se v rámci města dostavit kamkoliv. Bylo by výborné, kdybychom se mohli někde sejít a domluvit se osobně. Nepožaduji vyplacení na ruku. Nechci ručit majetkem. Příjmy mohu doložit. Manžel kvůli svému zdravotnímu stavu momentálně nemá žádné zaměstnání. Dáváme přednost možnosti, kdy by nám půjčila soukromá osoba nebo investor. Nevýhodné směnky, podvody a lichváře ne - nejsme ve finanční tísni, hledáme rozumnou půjčku za rozumných podmínek. Prosím žádné poplatky předem, žádné telefony 900 ani pojištění. Pokud nám můžete půjčit, kontaktuje mě na čísle 773493425 nebo emailu volna.ch@seznam.cz. Děkuji za přečtení, Monika Volná

Jméno žadatele:

Monika Volná

Email žadatele:

volna.ch@seznam.cz

Telefon žadatele:

773493425

Požadovaná částka:

70 000 Kč

Kraj - Bydliště

Pardubický kraj

Město - Bydliště

Pardubice

Datum vložení inzerátu: 3.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka 30000 Kč bez dokládání příjmu a bez ručení

Dobrý den, čekáme s přítelkyní naše první miminko. Současné bydlení nám již nestačí a proto se potřebujeme přestěhovat do většího bytu. Na podnájem máme peníze - každý měsíc hravě zaplatíme podnájem i případnou splátku v... .

Jméno:

Roman Kudry

Částka:

30 000 Kč

Datum zveřejnění:

2.3.2013

Půjčka na Mateřské Dovolené bez Doložení Příjmů Ihned

Dobrý den maminky, jste na mateřský a hledáte nějaké ty peníze? Pracuji u nebankovní společnosti a jmenuji se Jana Jurečková. Jsem zaměstnána v oddělení, které se zabývá půjčkami do výplaty, penězi přes SMS...zkrátka mal... .

Jméno:

bc. Jana Jurečková

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Nebankovní Hypotéka na Koupi Nemovitosti

Nabízíme vám výhodnou úrokovou sazbu a okamžité jednání + vyřízení. Poskytujeme nebankovní hypotéku na koupi nemovitosti. Můžete si za ni koupit rodinný dům, bytovou jednotku, podnikatelský objekt, rekreační objekt, hote... .

Jméno:

Hypoteční a.s.

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Nebankovní Leasing Automobilů na Auto - Ihned Ještě Dnes

Dobrý den, jmenuji se Vlasta Kašík a nabízím nebankovní leasing na automobily až do výše 600 000 Kč. Pro neznalé, jedná se v podstatě o klasickou nebankovní půjčku (leasing), kde nám ručíte automobilem. Ten ovšem můžete ... .

Jméno:

Vlasta Kašík

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

1.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace