Půjčka na vyplacení exekucí na nemovitosti, ihned

Zkoušel jsem žádat o insolvenci, ale nedopadla dobře. Proč jsem to dělal bylo, že mám exekuce na nemovitost. A rád bych je chtěl teď všechny vyplatit. A chtěl bych být v klidu. Byl bych velice rád za pomoc, kdyby jste mi mohli poskytnout půjčku na vyplacení těchto exekucí na nemovitosti. Aby o ni nepřišel. Děkuji Vám předem a ihned mi dejte vaše nabídky. Jsem OSVČ již 14 let. Měsíčně dostanu 35000 Kč hrubého, z toho mám měsíčně 15000 Kč čistého. Jsem už rozvedený, ale bezdětný. Splátku bych si mohl dovolit 10000 Kč. Celkově exekuce na nemovitosti jsou ve výši 1 000 000 Kč. Ano, jsem dlužník. Nemohu již ručit majetkem. Duhy mám jen ty, které chci zaplatit. A chci je sloučit a pak platit jenom vám. Úrok nevím, o kolik více vrátím také nevím. To záleží předpokládám jenom na vás a já nic nenavrhuji. Jen čekám, až se mi ozvete. Potřebují pomoci a je to velice nutné. A taky bych málem zapomněl - všichni podvodníci, zprostředkovatelé a poradci za peníze - o vaše služby nemám zájem. Hledám poctivou nabídku. Děkuji Vám předem, Jindřich Himl

Jméno žadatele:

Jindřich Himl

Email žadatele:

jindrichhimlcbs@email.cz

Telefon žadatele:

721172288

Požadovaná částka:

1000000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Ústí nad Labem

Datum vložení inzerátu: 22.10.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na vyplacení dluhů po bývalém přítelkyni

Dostal jsem se, díky bývalé přítelkyni, do exekucí. Je to začarovaný kruh, než neustále nestíhat splácet, opožďovat se se splátkami a nemít ani na běžné výdaje. A nezbývá mi nic, než to zkusit takhle. Stálý příjem samozř... .

Jméno:

Petr Baumruk

Částka:

250000 Kč

Datum zveřejnění:

23.10.2013

Půjčka pro nezaměstnané na nájem bez poplatku

Dobrý den. Nejen svoji vinnou jsem se dostal do velmi obtížné situace. Bydlel jsem v pronajaté nemovitosti, kde sousedé zahradili příjezdovou cestu. Vlastník s nimi vede už dvouletý soudní spor. Pořád mne utvrzoval, že s... .

Jméno:

Antonín Wellner

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

22.10.2013

Půjčka do výplaty z nového zaměstnání, změna zaměstnavatele

V srpnu tohoto roku jsem opustil své stávající zaměstnání, protože firma nebyla schopna vyplácet mzdy. tak jsem si začal hledat nové zaměstnání. Od října jsem ve zkušební době u nového zaměstnavatele. Prošel jsem školen... .

Jméno:

Richard Smělý

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

21.10.2013

Potřebuji rychle půjčit 40000 Kč bez registru, poplatku a ihned

Dobrý den, žádám a prosím půjčit 40 000 Kč. Po celý můj život jsem neměl žádné problémy s bankami. Silná krize, která nastala kolem roku 2008, mě dostala do problémů, do dluhů. Sám jsem se rozhodl, že prodám svůj byt a z... .

Jméno:

Ivan Grác

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

20.10.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace