Půjčka na zaplacení dluhu na bytě

Zdravím, momentálně musím do měsíce zaplatit pokutu na bytě. Jde o 52000 Kč. Jinak o něj přijdu! Splacení celé dluhu je pro mě strašně důležité. A musím ho dát najednou, nelze si domluvit splácení. Určitě si dokážete představit moji situaci... . Nechci dávat nemovitost do zástavy. Taky se už nenachytám na poplatky, které někteří lidé vybírají předem. Preferuji, pokud mi zavoláte přímo na číslo 737864346 a my se pak domluvíme. Pokud budete z Mostu, tak se můžeme i osobně někde sejít. Ale nejdříve prosím zavolejte a to co nejdříve. Nebo mi napište vaše podmínky na můj email maruska.borova@seznam.cz. Pokud mi můžete dát půjčky na zaplacení dluhu na bytě, tak prosím jednejte rychle. Ono se to určitě nějak protáhne, já to musím ale do měsíce mít uhrazeno. Určitě si dokážete představit, že takovou částku normální člověk nemá ušetřenou. Prosím proto moc o pomoc, Marie Borová

Jméno žadatele:

Marie Borová

Email žadatele:

maruska.borova@seznam.cz

Telefon žadatele:

737864346

Požadovaná částka:

52000 Kč

Kraj - Bydliště

Ústecký kraj

Město - Bydliště

Most

Datum vložení inzerátu: 13.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Ostrava, Soukromá osoba co půjčí na směnku

Bylo by možné najít v Ostravě soukromou osobu, která by byla ochotná mi půjčit peníze? I přestože je víkend? Potřebuji půjčit na nenadále výdaje 4 000 Kč. Vyřešit by se to mělo ještě dnes, nebo zítra. prostě ty peníze ne... .

Jméno:

Nešťastná

Částka:

4 000 Kč

Datum zveřejnění:

11.5.2013

AKompas s.r.o. Brno půjčky i pro podnikatele bez poplatků registru

Jako nebankovní soukromá společnost AKompas .s.r.o. nabízíme půjčky i bez doložení příjmu jen na občanský průkaz. Můžete od nás dostat až 300 000 Kč s dobou splatnosti nastavenou až na 4 roky bez nutnosti zástavy vaší ne... .

Jméno:

AKompas s.r.o.

Částka:

300000 Kč

Datum zveřejnění:

11.5.2013

Peníze do výplaty, ihned na účet

Splátky jsem schopný k dalšímu měsíci, tudíž červnu 2013. Akutně potřebuji peníze do výplaty, které mi z brigády nevystačily. S vedením jsem se domluvil, že mi pošle částku 4000 Kč na mou adresu a zbytek peněz v obdobné ... .

Jméno:

Patrik Matache

Částka:

4000 Kč

Datum zveřejnění:

10.5.2013

Konsolidace půjček, chci konsolidovat dluhy

Dobrý den, pěkně vás prosím, podala jsem písemnou žádost na pracoviště do Brna a zatím se mi nikdo neozval. Zemřela mi maminka, která mi pomáhala a moc bych uvítala vaši pomoc. Potřebovala bych sjednotit půjčky (konsolid... .

Jméno:

Anežka Benešovská

Částka:

164000 Kč

Datum zveřejnění:

10.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace