Půjčka, platím hypotéku, mám zaměstnání, jsem svobodný, nízké splátky

Dobrý den, dostal jsem se do velmi špatné finanční situace a to ne tak úplně mojí vinou. Mé příjmy se pohybují mezi mezi 18000 až 19000 Kč, takže jsou docela dobré. Pracuji jako obchodní zástupce pro jednu společnost, která je obchodním zastoupením společnosti T-Mobile. Jsem svobodný a bezdětný. Takže nemám závazky vůči jiným lidem. všechny peníze z výplaty mám jen pro sebe. Platím hypotéku a mé celkové výdaje se měsíčně pohybují kolem 10 000 Kč. Momentálně neřeším, kolik přeplatím, protože by mi to pomohlo. Určete si prosím o kolik vás mám přeplatit. Měsíčně jsem schopen splácet cca 3000 Kč. Nemohu vám ručit nemovitostí. Ano, platím hypotéku, ale mám zaměstnání. A jsem svobodný. Chtěl bych relativně nízké splátky. Žádám o půjčku 100 000 Kč. Splatil bych vám to do cca do 3 let. Bez placení poplatků dopředu a různých jiných poplatků. Chci to jen poctivě a od ověřených poskytovatelů. Nemám zájem o lichváře a podobné pochybné osoby/společnosti. jen seriózní jednání. Děkuji vám za přečtení a zaslání nabídek, s pozdravem Miroslav Přikryl

Jméno žadatele:

Miroslav Přikryl

Email žadatele:

cover83@seznam.cz

Telefon žadatele:

722365625

Požadovaná částka:

100000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Šumperk

Datum vložení inzerátu: 9.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji půjčit peníze před nástupem do nového zaměstnání

Zdravím vás, jsem těsně před nástupem do nového zaměstnání. Ale kvůli minulému období nemám momentálně vůbec žádnou hotovost. A nemám jak přežít do další výplaty. Potřeboval bych pokrýt toto přechodné období půjčkou 5 00... .

Jméno:

Jiří Hanka

Částka:

5 000 Kč

Datum zveřejnění:

8.6.2013

Půjčka 900 000 Kč na splacení ostatních půjček a dluhů

Dobrý den, rad by si splatil půjčky a měl jen jednu. A taky bych byl rád, kdybych měl i něco navíc. Celkem moje dluhy a taky to co bych chtěl dělají 900 000 Kč. Jsem zaměstnán se smlouvou, která je podepsaná na dobu neur... .

Jméno:

Dušan Otruba

Částka:

900000 Kč

Datum zveřejnění:

8.6.2013

Půjčky s ručením nemovitostí - 50% hodnoty ihned na ruku

Spolupracujeme s několika soukromými a ověřenými investory. Kteří poskytují své vlastní peníze. Máme pro vás tak možnost získat peníze a vybírat z více možností. Vyberte si níže, co potřebujete. Pokud nevíte, rádi vám po... .

Jméno:

Milena Stašáková

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.6.2013

Potřebuji nutně peníze na zaplacení dlužného nájemného

Dobrý den, nikde nemohu sehnat půjčku. Dlužím na nájemném a hrozí mi vystěhování. Potřebovala bych půjčit 40 000 Kč. Ale zatím se mi v tomhle nedaří. Jsem zoufalá, protože se bojím, že skončím na ulici. Žádám tímto o pom... .

Jméno:

Věra Gižová

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

5.6.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace