Půjčky-Řešení.cz - Půjčky, Insolvence, Oddlužení pro vás ihned

Zdravíme vás, pokud potřebujete jakékoliv finanční služby, jsme zde pro vás. Základní službou jsou půjčky a úvěry. Jako nebankovní společnost nabízíme vše bez kontroly registru a lustrování Solusu. I potvrzení o vašich příjmech není třeba - nemusíte chodit za zaměstnavatelem a ani jej informovat o vaší půjčce. Stejně tak u nízkých částek (do 50 000 Kč) není nikdy ručení nemovitostí či zástupným ručitelem. O peníze můžete požádat po vybrání vhodného typu a odeslání online formuláře, vás budeme okamžitě kontaktovat o výsledku schvalovacího procesu. Pokud budete schváleni, jsou peníz buď poslány na váš účet, nebo přivezeny až k vám domů. Kromě půjček nabízíme pomoc i při insolvenci a oddlužení. naši klienti se často nacházejí v zoufalé situaci a nevidí žádnou cestu ven - za pomoci našich odborníků a právníků se vždy podaří najít nějaká cesta. I v tomto sektoru služeb není ověřován registr, není vyžadován příjem ani ručení. Oproti prvnímu typu může na vás být vedena exekuce. Pošlete svoji žádost okamžitě a získejte finanční injekci okamžitě bez čekání. Čekáme na vás.

Jméno žadatele:

Jitka Vosáhlová

Email žadatele:

vyberte typ

Telefon žadatele:

vyberte typ

Požadovaná částka:

1 500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Šumperk

Datum vložení inzerátu: 31.1.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Přeúvěrování Hypotéky - Úvěru, Nemovitosti a Překlenovací Úvěr

Jsem zástupcem soukromé společnosti, která se pohybuje v nebankovním sektoru a nabízí pomoc svým klientům v oblasti přeúvěrování nemovitostí, hypoték, překlenovacích úvěrů a i klasických úvěrů. Pokud jste si v minulosti ... .

Jméno:

Přeúvěrování s.r.o.

Částka:

3 500 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Potře půjčit na 2 roky 100 000 Kč

Dobrý den, poptávám půjčku ve výši 100 000 Kč s rozložením splátek na 2 roky. Jsem OSVČ (tedy nemohu doložit potvrzení o výši příjmů od zaměstnavatele). Vámi stanovené úroky respektuji. Prosím bez poplatků za zpracování/... .

Jméno:

Josef Šabrňák

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčka 150 000 Kč na bydlení

Poptávám peníze na rekonstrukci, úpravu a nové vybavení bydlení. Celkem se jedná o částku 150 000 Kč. Jsem veden v registru a v bance mi nepůjčí. Posílejte jen férové nabídky bez podvodů, bez volání na předražená čísla. ... .

Jméno:

Jan Kuča

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Půjčka s Ručením Autem - Nemovitostí - s Registrem

Dobrý den, jsem majitelem autobazaru a autoservisu. Mám nějaké peníze navíc a tak jsem se rozhodl, že je nabídnu veřejně k půjčení (samozřejmě s nějakým úrokem). Nabízím tak půjčku s ručením autem. Minimální částka je 20... .

Jméno:

bc. Pavel Frýd

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

31.1.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace