Rychlá půjčka 150000 Kč na sloučení dluhů a půjček ihned

Jako OSVČ Vás žádám o půjčku ve výši 150.000,- Kč na sloučení mých dluhů a půjček. Dostala jsem se do špatné finanční situace díky podnikání, nalítla jsem jedné firmě na zprostředkování. Teď mi vyhrožují nezákonně, že na mě pošlou vymahače. Měsíčně disponuji s cca s dvaceti tisíci, které investuji v první řadě do rodiny, ta je pro mě základ. Mám manžela a tři děti ve věku 17, 14 a 6 let. Další finance jdou do hypotéky na barák a další pravidelné poplatky, sociální, zdravotní, školy, školka, pojištění. Dále splácím dva nebankovní úvěry ve výši 6.400,- Kč. Má platební morálka nebyla vždy bohužel nejideálnější, díky tomu jsem se dostala do registru. Mám problém i s placením sociálního a zdravotního. V první řadě vždy zaplatím hypotéku, školy a školku. Postupně se ale snažím vše urovnávat, ale bohužel se mi to moc nedaří. Proto jednorázová půjčka ve výši 150.000,- Kč na sloučení mých dluhů a půjček by mi velice pomohla v mé finanční situaci. Poplatila bych veškeré své závazky. Jelikož bych se zbavila dluhů a závazků, mohla bych měsíčně splácet až 5.000,- Kč aniž by se to dotklo mé rodiny. Počítám i s navýšením o úroky, proto bych chtěla půjčku splácet tak 5 - 6 let. Rozhodně se ale přizpůsobím vašim požadavkům. Nemovitost sice vlastním, ale jen 1/2. Hypotéku jsem si brala na rekonstrukci, má na nemovitost přednostní právo banka. Proto nemůže sloužit jako zástava. Jelikož jsem člověk poctivý, jen se mi teď zrovna moc finančně nedaří, můžete se spolehnout, že v případě Vašeho úvěru, budu vše svědomitě splácet. Živím se jako OSVČ, měsíční příjem mi dělá 20.000,- Kč. Peníze potřebuji co nejrychleji, ještě před Vánoci bych chtěla všechno vyřešit. Budu reagovat jen na poctivé poskytovatele - bez poplatku, bez volání 900 a bez dalších podvodných praktik. Pokud mi můžete pomoci se sloučením mých dluhů, tak mi prosím dejte vědět. Jestli na telefon nebo email to podle toho, jak se vám to bude hodit. Přistoupím na vaše podmínky a budu se snažit vše poctivě plnit. Děkuji předem za pochopení. S pozdravem, Andrea Horáková

Jméno žadatele:

Andrea Horáková

Email žadatele:

andrea.horakova33@seznam.cz

Telefon žadatele:

608969996

Požadovaná částka:

150000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Rychnov nad Kněžnou

Datum vložení inzerátu: 10.12.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka na vánoční dárky bez registru 10000 Kč ještě dnes

Zdravím Vás, chtěla bych vás teď poprosit o drobnější pomoc v mé situaci. Poptávala bych od nějakého soukromého investora, normální osoby, podnikatele nebo nebankovní firmy rychlou půjčku v ceně 10000 Kč a to ještě dnes ... .

Jméno:

Monika Telinová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

6.12.2013

Půjčka maminka na MD, na stěhování, podnájem a kauci

Dobrý den, jsem maminka na MD (mateřské dovolené) a sháním půjčku na nové bydlení. Protože se mi totiž narodil druhý syn. A tím vznikl nejspíš tento problém. Majitelka domu, ve kterém v současné době bydlím, si nepřeje a... .

Jméno:

Barbora Schamerová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

4.12.2013

Rychlá půjčka 25000 Kč na zaplacení dluhu bez registru

Dobrý den. Dostala jsem se do vážné finanční situace a proto žádám o půjčku, kterou budu pravidelně měsíčně splácet. Dostala jsem se do dluhu, který musím okamžitě zaplatit. A dělá mi "jen" 25000 Kč. pro někoho jen 25000... .

Jméno:

Zuzana Říhová

Částka:

25000 Kč

Datum zveřejnění:

2.12.2013

Půjčka 40000 Kč na OP bez příjmu a poplatku ještě dnes

Dobrý den, chtěla bych poprosit, jestli by se tu nenašel někdo, kdo by mi půjčil 40000 Kč za rozumných podmínek. Nejlépe na OP, jelikož jsem v registru. Pracuji jako provozní a zároveň barmanka v jednom baru v Hodoníně, ... .

Jméno:

Monika Dzurenková

Částka:

40000 Kč

Datum zveřejnění:

28.11.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace