Půjčka 40000 Kč na OP bez příjmu a poplatku ještě dnes

Dobrý den, chtěla bych poprosit, jestli by se tu nenašel někdo, kdo by mi půjčil 40000 Kč za rozumných podmínek. Nejlépe na OP, jelikož jsem v registru. Pracuji jako provozní a zároveň barmanka v jednom baru v Hodoníně, ale bohužel zatím pouze na dohodu. Nemám smlouvu na dobu neurčitou a nemůžu tak doložit můj příjem. Smlouva by měla být do konce tohoto roku, ale pracuji tam už od února 2013 a mám docela slušný příjem. Ale mělo by se to do konce roku nějak vyřešit. Mohlo by to být na OP, směnku, smlouvu o půjčce, klidně i notářsky ověřené. Nemám s tím problém. Bez poplatku předem, jelikož už jsem takhle párkrát naletěla. Zaplatila jsem lidem něco předem, naslibovali mi, že by jste ani nevěřili, ale nakonec nic neposkytli. Kdyby bylo možno, nejlépe s předáním peněz ihned po podpisu smlouvy. Účet sice mám, ale z důvěřivosti jsem už bohužel vyrostla. Proto co nejčestnější a co nejvíce průhledné řešení. Aby jsem nepřišla o další peníze a nebyla jsem znovu okradena. Na peníze opravdu spěchám, prosím, nabídněte ještě dnes. Už jsem strávila mnoho času tím, že jsem žádala a stále to nevycházelo. A tak už to musí být ještě dnes. Těch 40000 Kč bych potřebovala bez doložení účelu a bez dokazování naložení s financemi. Ideální by to bylo pouze na OP bez dalšího dokazování, doložení potvrzení o příjmech, výpisech z bankovních účtů a podobně. Aby to bylo co nejdříve. Kontaktujte mne buďto na email Monika.Claris@seznam.cz nebo na tel. čísle 608/111 257. Mnohokrát všem moc děkuji. Dzurenková M.

Jméno žadatele:

Monika Dzurenková

Email žadatele:

monika.claris@seznam.cz

Telefon žadatele:

608111257

Požadovaná částka:

40000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihomoravský kraj

Město - Bydliště

Hodonín

Datum vložení inzerátu: 28.11.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na Vánoce 20000 Kč - 50000 Kč maminka na MD

Dobrý den. Požádala bych Vás touto cestou o půjčku na Vánoce, abych mohla nakoupit nějaké dárky. Jsem maminka na MD od tří dětí, svého času na mateřské dovolené. Žiji sice v RD, ale nemohu jej dát do zástavy ani jím ruči... .

Jméno:

Lucie Mydlářová

Částka:

20000 Kč - 50000 Kč

Datum zveřejnění:

28.11.2013

Žádost o půjčku na vyplacení dluhů, půjček a exekucí

Dobrý den, jmenuji se Jiří Hampl a rád bych touto cestou požádal o půjčení finančních prostředků. Tyto peníze bych použil na vyrovnání svých závazků z nerozvážné minulosti. V současné době na mě jsou evidovány dvě exekuc... .

Jméno:

Jiří Hampl

Částka:

420 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.11.2013

Okradli mě, nemám peníze na nájem a jídlo a živobytí

Dobrý den, dostala jsem se do neočekávané situace a nemám peníze na živobytí. Okradli mě a přišla jsem o platební kartu k bankovnímu účtu, na kterém mám svoje veškeré peníze. A tím pádem nemám teď jak zaplatit nájem a jí... .

Jméno:

Hana Krupičková

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

22.11.2013

Rychlá vánoční půjčka bez poplatku, registru na cokoliv

Nabízím vám super Vánoční půjčku, v rámci které můžete žádat již od 30000 Kč a až do 1 000 000 Kč na cokoliv bez registru a bez poplatku. Pokud hledáte, jak bezpečně a efektivně získat finanční prostředky na nákup vánočn... .

Jméno:

Martina Konečná

Částka:

1 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.11.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace