Rychlá půjčka pro OSVČ, neproplacené faktury i ve ztrátě

Nabízíme velmi rychlou podnikatelskou půjčku, která je vhodná především pro OSVČ (živnostníky) a právnické osoby. Vše je sjednáváno s nebankovní společností. Banky nejsou zainteresovány, díky čemuž můžete mít i zápis v registru bankovních neplatičů. Tento fakt není nijak ověřován a ani kontrolován. V neposlední řadě ani není brán v potaz při výpočtu celkového RPSN. Vyřízení i sjednání nabízíme všem bez rozdílu bez placení poplatků a záloh předem. Vyžadujeme minimum papírování a byrokracie. Stačí nám k úspěšnému schválení jen doložení 2 daňových přiznání. A ty mohou být dokonce i ve ztrátě. Pomůžete vám se znovu postavit na nohy, poskytneme nezbytný kapitál, podpoříme vás ve složitějším období, kdy jste momentálně bez finanční hotovosti. Případně v situaci, kdy čekáte na proplacení faktur od odběratelů. Poskytujeme peníze až do výše 600 000 Kč. Záleží na vás, který typ půjčky si u nás vyberete a o který zde ihned požádáte. Začínající podnikatelé si ovšem musejí zajistit náhradního ručitele - poté nemusejí dokládat svá předchozí daňová přiznání. Pomůžeme vám překlenovacím úvěrem pro OSVČ s odkladem splátek až o 2 měsíce. Budete mít dostatek času na vyřešení vašich neproplacených faktur a následné splacení svého závazku vůči nám. Počkáme se vším až po dobu 2 měsíců. Garantujeme rychlé vyřízení a okamžité převody peněz na váš účet. Podpis proběhne přímo u vás. Požádejte nás. Vyberte si nás. A pošlete nám žádost ještě dnes. Hned Teď.

Jméno žadatele:

Zita Železná

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

774834354

Požadovaná částka:

600 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Praha-západ

Datum vložení inzerátu: 4.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Nutně potřebuji půjčit 30000 Kč, velmi spěchá, potřebuji ihned

Velice nutně sháním půjčku 30 000 Kč. Mohu splácet kolem 3000 Kč měsíčně. Potřebovala bych jí nutně co nejdříve. Spěchá. Prosím o nabídky na e-mail nebo telefon, který jsem vyplnila v úvodu mé poptávky. Oproti penězům ne... .

Jméno:

neuvedeno

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

4.6.2013

Potřebuji půjčit peníze jsem začínající OSVČ

Dobrý den, potřebuji od někoho poctivého půjčit 200 000 Kč. Otvírám obchod s potravinami a potřebuji počáteční peníze - jsem začínající OSVČ. Především potřebuji půjčit peníze na zboží. Ručit ani poskytnout zástavu nemoh... .

Jméno:

Stanislava Hejlová

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

4.6.2013

Kde mi půjčí 80000 Kč na nájem, kauci a provizi realitce?

Dobrý den, dne 18.4.2013 jsem zadávala poptávku na půjčeni 80000 Kč, ale asi za týden jsem ztratila mobil někde v MHD. Tak mám jiné číslo tel. 725932157. V původní poptávce bylo, kde mi půjčí 80000 Kč na nájem bytu včetn... .

Jméno:

Alžběta Šaligova

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

4.6.2013

Kdo pujčí peníze na směnku bez poplatku předem a bez podvodu

Prosím kdo půjčí peníze na směnku ihned? Ale jenom férově bez podvodu a bez poplatku předem. Potřebuji 20 000 Kč mít co nejdříve u sebe. Každý den je dobrý. Žádní podvodníci ale seriozní poskytovatelé. Nejlépe soukromé o... .

Jméno:

Robert Král

Částka:

20 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.6.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace