Půjčku na směnku 500 000 Kč - Kdo mi půjčí peníze?

Žádám o krátkodobou půjčku na dobu nejpozději na 3 měsíce. Kdy bych vám byl ochoten po uplynutí této lhůty vše vrátit, jednorázovou platbou. Žádám o 500 000 Kč se zajištěním na směnku. Jsem vlastníkem nemovitosti, která mnohonásobně převyšuje žádaný obnos. Ale vzhledem k dále zmíněnému ji nelze uplatnit jako záruku pro vás. Potřebuji vyplatit úvěr, který je zapsán na katastru nemovitostí. Dům prodávám a budoucí majitel úvěr nechce vyplatit. Takže jsem držen v šachu, kdy mám sice kupce, ale prodat nemohu kvůli zástavě. Prodejní cena domu je 15,5 mil. Po úhradě prodejní ceny domu / zapsání nového majitele do katastru / bude směnka splacena. Ručení majetkem tedy není možné z důvodu výše uvedeného. Směnka bude mnou podepsána až po podpisu kupní smlouvy na prodej domu tak, aby byla jistota pro úhradu směnky. Prosím o sdělení, zda je moje žádost vůbec pro Vás schůdná. V případě že ano, sdělte mi částku, kterou uhradím nad 500 000 Kč za každý měsíc. Jsem 10 let rozvedený. Děkuji za zprávu. Zatelefonujte na +420602267703 nebo napište na cumpel@studioprima.cz. Mám seriózní zájem o vážné jednání s přímým investorem nebo osobou. Pokud se najde někdo, kdo mi půjčí peníze, tak budu velmi rád za kontaktování. Jaroslav Čumpel.

Jméno žadatele:

Jaroslav Čumpel

Email žadatele:

cumpel@studioprima.cz

Telefon žadatele:

602267703

Požadovaná částka:

500 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Praha-západ

Datum vložení inzerátu: 10.7.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na MD - Odložení splátek, splácení později

Dobrý den, dostala jsem se do velkého problému a svízelného postavení. Jsem na MD a potřebovala bych co nejdříve se z tohoto problému dostat. Tím, že jsem na MD, tak nemám šanci někde tuto částku získat. I přes moji bezú... .

Jméno:

Macurová

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Půjčka v pracovní neschopnosti - Kdo půjčí 100 000 Kč?

Dobrý den, sice máme byt, ale dali nám ho do exekuce, protože nejsem schopná splácet. Jsem v pracovní neschopnosti už šest měsíců. A proto jsem se dostala do finanční tísně, kde už nemohu dál. A nemám se na koho obrátit ... .

Jméno:

Hana Večeřová

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Půjčka na opravu auta ihned (od 20000 Kč) za 3000 Kč měsíčně

Dobrý den, žádám o půjčku z důvodu opravy auta, na to potřebuji 20000 Kč při splátce 3000 Kč. V současné době jsem v pracovní neschopnosti, ale v brzké době nastoupím do práce. A auto potřebuji k dopravě do mého zaměstná... .

Jméno:

Jiří Pazderník

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Maminka na MD, zoufalá finanční situace - Kdo půjčí peníze?

Dobrý den, zoufale od vás potřebují finanční pomoc. Jsem maminka na MD. Pokoušela jsem všechny možnosti a hledala jsem na celém internetu. A kde jsem žádala, tak mi to pokaždé zamítly. Nebo po mně chtěli poplatek předem.... .

Jméno:

Markéta

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace