StartUp - Investor (úvěr či půjčka) nebo celá Investice

Sháním solidního investora nebo úvěr na StarUp. Ale bez zástavy nemovitosti. Vzhledem k podvodům, které se vyskytují v nebankovním sektoru, neplatím žádné poplatky předem ani za převod! Vše vyžaduji zdarma. Můžete pomoc? Ideálně soukromý investor, který by schválil investici/půjčku/úvěr. Posílám informace pro potřebný úvěr mám připravené dva projekty. První projekt je SIMEYS. Druhým je PROJEKT DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ VČETNĚ VEŘEJNÉHO ZÁCHRANNÉHO SYSTÉMU. První k projektu Simeys více informací. Mám připravené tři produkty doplňků stravy pro všechny věkové kategorie, vše i k výrobě. Produkty byli vyvinuti za pomocí ústavu pro kontrolu léčiv a společností Biomedica. A mohou pomoci mnoha lidem trpící nadváhou a mnoha nemocem v důsledcích překyselení organizmu. Na tyto produkty potřebuji počáteční investici do pilotní výroby, bez které nemohu spustit StartUp. Distribuční sítě jsou zajištěny do lékáren v ČR, SK a TESCO a COOP a další. Na tyto produkty vlastním ochrannou známku pod názvem pH+ optimal 7,45. Potřebná investice se pohybuje od 350 000 Kč, splatný do 120 měsíců. Předpokládaný zisk do dvou let je 15 000 000 Kč. PROJEKT DOPRAVNÍHO ZNAČENÍ VČETNĚ VEŘEJNÉHO ZÁCHRANNÉHO SYSTÉMU, více podrobností. Další připravený projekt je pomocné reflexní dopravní značení včetně veřejného zahraného systému. Momentálně se jedná o prodeji pro Slovensko za 711 000 euro. Ale chceme oslovit další státy. Potřebuji solidního investora, aby se to rychle zrealizovalo. Jedná se hlavně do investice do projektu, ochranných známek a dopravních inženýrů. Předpoklad investic cca 300 000 Kč splatný do 120 měsíců. Ale chceme oslovit další státy. Prosím informaci o možném úvěru od soukromého investora. A zaslání všech podkladů na email simekvip@seznam.cz. Nebo mě kontaktujte na 733188005. Rád bych dostal celou částku společně, tedy 600 000 Kč. S přáním hezkého dne, Jiří Šimek.

Jméno žadatele:

Jiří Šimek

Email žadatele:

simekvip@seznam.cz

Telefon žadatele:

733188005

Požadovaná částka:

600000 Kč

Kraj - Bydliště

Královéhradecký kraj

Město - Bydliště

Jičín

Datum vložení inzerátu: 5.5.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Finská půjčka bez poplatku, peníze ihned!

Kontaktní informace smazány. Prosím, vyberte si níže jinou nabídku z inzerce půjček. Dobrý den, působím jako zprostředkovatel který Vám může zajistit požadovaný finanční obnos. Nabízím Vám produkt, který je znám p... .

Jméno:

smazáno

Částka:

25 000 Kč

Datum zveřejnění:

3.5.2014

Půjčka na vyplacení menších půjček - Splácet jen jednu

Poptávám půjčku na vyplacení menších půjček, zhruba ve výši 140 000 Kč. A z části jako konsolidační úvěr na vyplacení nízké exekuce. Tam se jedná o zhruba 15 000 Kč - kdy 4500 Kč je již uhrazeno. A zčásti na rozvoj podni... .

Jméno:

Dominik Mašek

Částka:

150 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.4.2014

Rychlé půjčky pro každého, půjčíme všem ihned (bez poplatků)

Naše společnost nabízí rychlé půjčky pro každého, kdo o ně projeví zájem. Půjčíme naprosto všem až 120 000 Kč bez poplatků a bez volání na placené linky. Nezajímají nás Vaše exekuční příkazy, nedělají nám starosti Vaše d... .

Jméno:

Klára Spálená

Částka:

1 200 000 Kč

Datum zveřejnění:

24.4.2014

Půjčka 60000 Kč ihned - kdo mi půjčí? Potřebuji rychle bez poplatku!

Dobrý den, potřebuji nutně a rychle půjčit 60 000 Kč. Kdo mi prosím půjčí? Od dnešního dne jsem dostal pracovní smlouvu, takže práci mám. A bude možné ji doložit příslušným potvrzením. Zkoušel jsem snad všechno a nikdo m... .

Jméno:

Ondra R.

Částka:

60000 Kč

Datum zveřejnění:

23.4.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace