Vyplacení manželových dluhů při rozvodu

Brzy již bývalý manžel je OSVČ. Neplatí sociální ani zdravotní pojištění. Vzal si na podnikání půjčku, kterou ovšem nesplácí. A další jiné dluhy taky nehradí. No prostě naprosto nepředstavitelná situace vzhledem k tomu, že s ním jako manželka mám společný majetek. Podala jsem žádost o rozvod a potřebovala bych vyplatit jeho dluhy. Kvůli majetkovém rozdělení. Zůstal by mi RD (rodinný dům). Pracuji jako účetní (smlouva na dobu neurčitou, měsíční čistý příjem 18 000 Kč. Mám dvě děti, jsem v rozvodovém řízení. Splácení jsem schopna zajistit kolem 6 000 Kč měsíčně. Díky manželovi jsem i dokonce v bankovním registru dlužníků. Prosím, nechápejte mě špatně. Jsem v registru dlužníků, mám dluhy, které potřebuji zaplatit. Ale toto nezodpovědné chování přišlo ze strany manžela a já jsem neměla žádnou možnost dění nějak zastavit. Jedině rozvodem. Já jsem slušný člověk, který si své závazky plní. To on mě s sebou stáhl dolů. Budu vám vše včas platit. Mohla bych případně ručit rodinným domem, jeho odhadní cenu si můžete zkontrolovat. Prosím jen o seriózní nabídky, které nebudou vyžadovat posílání poplatků. Děkuji, Kovářová, Kroměříž

Jméno žadatele:

Eva Kovářová

Email žadatele:

ekovarova@ech.cz

Telefon žadatele:

725316889

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Zlínský kraj

Město - Bydliště

Kroměříž

Datum vložení inzerátu: 23.5.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka na zaplacení složenky 6000 Kč

Zdravím, přišla mi složenka k úhradě. Byla jsem momentálně v horší peněžní situaci. K tomu ještě přispělo, že jsem musela nechat udělat v bytě opravu. Takže jsem nevyšla s penězi. Potřebuji půjčit 6000 Kč na zaplacení sl... .

Jméno:

Simona Horvathova

Částka:

6000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Půjčka na bydlení v novém bytě a stěhování

Dobrý den, zkouším co to dá a už nevím, kde bych si mohla půjčit. S přítelem jsme se rozešli. A dal mi ultimátum, že se mám vystěhovat do prvního června letošního roku. Jelikož pobírám jen 3800 Kč, tak potřebuji peníze n... .

Jméno:

Petra Soukupová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

23.5.2013

Potřebuji vyplatit exekuce, OSVČ

Dobrý den, potřebuji vyplatit exekuce, které na mě byly uvaleny. Chtěl bych je sloučit do jednoho společného dluhu (závazku). Jsem OSVČ již po dva roky. Pravidelně podle situace splácím nejméně sedm tisíc korun. Když to ... .

Jméno:

Marek Koněrza

Částka:

600 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.5.2013

Půjčky a úvěry pro problémové klienty

Nabízíme půjčky a úvěry od přímého poskytovatele pro problémové klienty. Pro ty, kteří měli v minulosti problémy se splácením nebo kteří potřebují peníze například na vyplacení dluhů. Naše služby jsou bez podvodu a za se... .

Jméno:

Vlastimil Kudela

Částka:

3 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

22.5.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace