Insolvenční řízení, Osobní bankrot, Oddlužení do 48h

Mohu vám pomoci v jakkoliv složité situaci. Pokud se bojíte otevřít dveře, naléhají na vás vymahači, věřitelé nebo exekutoři, tak se můžeme na mě bez obav obrátit. Dokáži vám zařídit úspěšné insolvenční řízení, osobní bankrot nebo i kompletní oddlužení do 48 hodin. Pokud vás již unavují neustálé telefonáty od věřitelů, tak je načase svoji situaci začít řešit. A já vám s tím mohu pomoci. Mám v nabídce oddlužení, insolvenční řízení a osobní bankrot. Stačí si jen zde vybrat a požádat. Vše za vás dokáži zařídit. Pomohu vám vyřešit finanční problémy. Můžeme se domluvit např. na oddlužení dle zákona č.182/2006Sb. taky vám mohu pomoci s restrukturalizací vašich závazků. Konsolidací osobních dluhů nebo úspěšnou realizací konkursu. Díky mým službám zastavíme narůstající úroky, vymahače a exekutory. Vyberte si jeden z mnou nabízených produktů a požádejte zdarma. nevybírám poplatky předem za mé služby. Najdeme společně nejlepší řešení pro všechny problémy, do kterých jste se dostali. Podejte žádost, třeba online přes internet zdarma, ještě dnes. Pokud chcete opět klidný spánek, tak mě kontaktujte. Vše má své řešení.

Jméno žadatele:

Zuzana Machová

Email žadatele:

neuveden

Telefon žadatele:

604224977

Požadovaná částka:

5 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Beroun

Datum vložení inzerátu: 21.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Vyplacení exekuce na nemovitosti, refinancování a uhrazení

Nabízíme vám peníze se zástavou nemovitosti. Pokud máte ve svém osobním vlastnictví dům, byt nebo jinou budovu, tak vám okamžitě bez dalších otázek pomůžeme. Máte jedinečnou příležitost, jak si výhodně půjčit peníze a ne... .

Jméno:

Pavel Sokola

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

21.6.2013

Potřebuji půjčku na zaplacení nedoplatku na bytě

Žádám všechny poctivé lidi o půjčku, protože mi vznikl nedoplatek za služby spojené s bydlením. Žiji v pronajatém bytě s mým synem. A ty si nemůžu dovolit teď zaplatit. A ani nemám žádnou možnost, jak bych těch 20 000 Kč... .

Jméno:

Romana Schaferová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

21.6.2013

Půjčka do výplaty 5000 Kč pro práci v zahraničí

Dobrý den, jsem od 12. dubna na úřadu práce. Firma neměla zakázky. Dělali jsme bazény v Německu a Rakousku, ale nebylo počasí na montáže. Příjem nízký, pouze podpora, takže v bance mi nepůjčí. Teď jsem našel možnost prá... .

Jméno:

Antonín Spusta

Částka:

5000 Kč

Datum zveřejnění:

20.6.2013

Půjčka 30 000 Kč až 300 000 Kč bez poplatků a registru

Nabízíme peníze všem. U nás nemají problém se schválením především zaměstnanci, důchodci apod. Dáváme jim okamžitě od 10 000 Kč až do 160 000 Kč. Vše se odvíjí podle výše přijmu. Pro podnikatele, OSVČ a firmy máme připra... .

Jméno:

Karla Zittová

Částka:

30 000 Kč - 300 000

Datum zveřejnění:

19.6.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace