Nebankovní půjčky ihned ještě dnes

Nabízíme nebankovní úvěry ihned bez poplatků a s vyplacením do tří dnů. Půjčujeme zaměstnaným žadatelům, ženám na MD, důchodcům a také podnikatelům. Neváhejte si zde online zažádat a do dvou dnů máte peníze na účtu. Splátky jsou nastavovány od 18 do 48 měsíců. Nikdy u nás neplatíte žádné nesmyslné poplatky. On-Line schvalování do 1 hodiny od vyplnění formuláře a požádání. Teprve až bude úvěr posouzen a schválen, podepíšete smlouvu. Stačí nám zaslat pár základních údajů. Máme velkou průchodnost při posuzování. Nabízíme poctivé a slušné chování. Novinka: již nevyužíváme nevýhodné směnky. Na vše nyní můžete dostat výhodnější úvěrovou smlouvu. Další novinkou v našem portfoliu je rychlo-půjčka, vyplacená ještě ten den. Tedy ještě dnes. Do 15000 Kč vyplacení ihned na ruku. Půjčíme Vám peníze na cokoli v rozmezí 5000 Kč až 15000 Kč a to ihned po schválení odeslané žádosti. Máme v nabídce nejlevnější krátkodobé půjčky v celé ČR. Sjednáváte bez ručitele, ani vy neručíte. Víte předem přesně, kolik zaplatíte na konci. Jednoduchá, poctivá a přehledná smlouva. Porozumíte ji. Peníze obdržíte JEŠTĚ DNES. Komunikujete s obchodními zástupci, kteří mají dlouholetou praxi. Splatnost je možno sjednat na 30, 40 a 52 týdnů (1 rok). Splátka se hradí každý měsíc. Dáváme nebankovní peníze bez poplatků a peníze vyplácíme na ruku u všech inzerovaných nabídek. Máme taky tu možnost Vám nabídnout nejvýhodnější úvěry se zástavou nemovitosti. Pokud potřebujete a nikdo vám nepůjčí, tak jsme zde my. Stačí pokud u tohoto druhu máte nemovitost. Dům, byt nebo třeba chalupu. Půjčíme vám až do výše 70% její hodnoty. U nás se nebojte podvodů a telefonování na drahá čísla. Ani poplatků hrazených předem. Jednáte s profesionály. Žádejte a my se vám ozveme. Vyplácíme i exekuce a dluhy. Poskytujeme peníze až na 120 měsíců (10 let). Kontaktujte nás s konkrétním požadavek ihned. Vyřídíme ještě dnes.

Jméno žadatele:

Klindera

Email žadatele:

z.klindera@quick.cz

Telefon žadatele:

723237331

Požadovaná částka:

170 000 Kč

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Beroun

Datum vložení inzerátu: 28.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Vyplacení exekuce a dluhů, i pro dlužníky a neplatiče

Máte dluhy, které každým měsícem i dnem narůstají? Je pro Vás noční můrou neustálé naléhání ze strany věřitelů, exekutorů nebo vymahačů půjček? Nebo vám již dokonce hrozí exekuce na váš osobní majetek? Máme pro Vás velic... .

Jméno:

Jana Nováková

Částka:

neomezeně Kč

Datum zveřejnění:

28.4.2013

Půjčka na koupi domu bez registru a bez poplatků

Jako nebankovní zprostředkovatel, který nepožaduje provize, vám mohu zajistit mnoho druhů půjček. Od krátkodobé před výplatou až po půjčky na koupi domů. A právě a té bych vám ráda poskytla více informací. Na koupi nemov... .

Jméno:

Jana Široká

Částka:

5 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

28.4.2013

Půjčka při exekuci, vyplacení dluhů a oddlužení

Možná jste se dostali do situace, kdy už nestíháte a nezvládáte splácet své závazky. Možná se jedná o bankovní závazky, normální kontokorenty, kreditní karty a bankovní úvěry. Ale je možné, že již jste sklouzly do nebank... .

Jméno:

Antonín Kočí

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Potřebuji peníze ihned v hotovosti na ruku

Dobrý den, potřebuji peníze ihned bez čekání, zbytečného prodlužování a ověřování. Má situace skutečně velmi, ale velmi spěchá. Vše bych úplně v nejlepším případě vyřídila ještě dnes, nebo přes víkend. Maximální možné da... .

Jméno:

Křečková

Částka:

200 000 Kč

Datum zveřejnění:

27.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace