Nebankovní půjčka 100000 Kč pro OSVČ bez doložení příjmu

Dobrý den, jsem již delší dobu OSVČ a chtěl bych vás poprosit o nebankovní půjčku 100000 Kč bez doložení příjmu. Tyto peníze potřebuji z důvodu finančních problémů, které mě zastihly v minulosti. Nyní již opět podnikám jako OSV, ovšem za jiné situace. Nyní jsem jeden ze společníků realitní kanceláře v Liberci. Pracuji v Praze, kde chceme vybudovat pobočku. Jsem ženatý, ale s manželkou nežiji ve společné domácnosti. Dítě mám jedno, ale je již dospělé. Nemám na žádnou další osobu žádné vyživovací povinnosti a já sám se živím jako OSVČ. Žádaná nebankovní půjčka je 100000 Kč a ideálně bez doložení mého příjmu. Nevydařilo se mi minulé podnikání a než jsem vybudoval s partnery realitní kancelář, dostal jsem se do skluzu s placením. Neměl jsem dostatek volných finančních prostředků na včasné placení a proto jsem i v registrech dlužníků. Je to pro mě velmi nepříjemné, ale chtěl bych vše dát do pořádku. Bohužel jako OSVČ se začínajícím podnikáním mám přístup k peněžním prostředkům prozatím nahodilý a nemohu doložit nějaký vyšší pravidelný příjem. Mám svůj dům, ale ručit s ním nemohu, protože ho chci odprodat. Peníze hodlám využít na placení běžných účtů a jako rezervu. Protože příjem z realitní činnosti zatím není pravidelný. proto ani jako OSVČ nemohu doložit příjem pro tuto půjčku. Věřím, že v dohledné době pravidelný bude. Zatím tomu vše nasvědčuje a vyvíjí se velmi dobře. Já ani kolegové nejsme v tomto sektoru nováčky. Proto velmi pevně věřím, že se posouváme dobrým směrem. Ideální splátka by nyní byla kolem 3000,- Kč/měsíčně s tím, že jsem přesvědčený, že budu moci úvěr doplatit předčasně. S rozvíjejícím se podnikáním a rostoucím příjmem můžeme buď navýšit splátku, případně bych preferoval zaplacení zbývající částky předčasně. Což by bylo výhodné jistě pro obě dvě zúčastněné strany. Tím tento termín myslím přibližně do roka - ale záleží i dle situace. Zaměstnání a doložitelný zaměstnanecký příjem nemám, jak jsem již psal, tak jsem OSVČ. Žádaná částka je 100000 Kč s tím, že nemohu dát nic do zástavy (dům prodávám) a ani nemám ručitele. Tedy vše zaručeno mým podpisem. Peníze chci jednak na placení mých pravidelných výdajů a tak i na hrazení mých bývalých restů. Prosím o rychlé jednání, aby nedocházelo k prodlení s běžným placením pravidelných nákladů. Pokud by případná věřitel měl ještě nějaké dotazy k mé osobě a mé žádosti, tak nechť mě prosím kontaktuje na adrese kousal@centrum.cz nebo ještě lépe zatelefonuje na +420606605440. Předem děkuji za nebankovní nabídky na 100000 Kč. S pozdravem, Jaroslav Kousal.

Jméno žadatele:

Jaroslav Kousal

Email žadatele:

kousal@centrum.cz

Telefon žadatele:

606605440

Požadovaná částka:

100000 Kč

Kraj - Bydliště

Liberecký kraj

Město - Bydliště

Liberec

Datum vložení inzerátu: 8.8.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčku na směnku 500 000 Kč - Kdo mi půjčí peníze?

Žádám o krátkodobou půjčku na dobu nejpozději na 3 měsíce. Kdy bych vám byl ochoten po uplynutí této lhůty vše vrátit, jednorázovou platbou. Žádám o 500 000 Kč se zajištěním na směnku. Jsem vlastníkem nemovitosti, která ... .

Jméno:

Jaroslav Čumpel

Částka:

500 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Půjčka na MD - Odložení splátek, splácení později

Dobrý den, dostala jsem se do velkého problému a svízelného postavení. Jsem na MD a potřebovala bych co nejdříve se z tohoto problému dostat. Tím, že jsem na MD, tak nemám šanci někde tuto částku získat. I přes moji bezú... .

Jméno:

Macurová

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Půjčka v pracovní neschopnosti - Kdo půjčí 100 000 Kč?

Dobrý den, sice máme byt, ale dali nám ho do exekuce, protože nejsem schopná splácet. Jsem v pracovní neschopnosti už šest měsíců. A proto jsem se dostala do finanční tísně, kde už nemohu dál. A nemám se na koho obrátit ... .

Jméno:

Hana Večeřová

Částka:

100 000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Půjčka na opravu auta ihned (od 20000 Kč) za 3000 Kč měsíčně

Dobrý den, žádám o půjčku z důvodu opravy auta, na to potřebuji 20000 Kč při splátce 3000 Kč. V současné době jsem v pracovní neschopnosti, ale v brzké době nastoupím do práce. A auto potřebuji k dopravě do mého zaměstná... .

Jméno:

Jiří Pazderník

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

10.7.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace