Nebankovní půjčky bez registru a zástavy a pro problémové

V loňském roce jsem přišel o práci z důvodů snižování stavu zaměstnanců. Jelikož na úřadě při vydávání profesního průkazu došlo k pochybení, zdrželo to možnost nastoupení do zaměstnání a tak jsem se dostal do vážné finanční tísně. Jistý čas jsem byl bez financí a přežíval jsem ode dne ke dni. Nyní už zase normálně pracuji, ale i tak to nestačím splácet. Mám nějaké nebankovní půjčky, které jsem si v mé složité situaci nabral. V tehdejší době na mě mohlo být pohlíženo jako na problémového žadatele. Nyní již mám zaměstnání a zajištění příjem. Můj měsíční příjem činí kolem 25000 Kč, tedy docela slušný. Žiji s novou přítelkyní a s 3 letou dcerou. Navíc jsem v registru dlužníků, kdy na mě spadly dluhy mojí bývalé manželky, která přestala splácet svoje půjčky. A raději šla na podporu. Díky tomuto jsem dostal ne vlastní vinou status ještě více problémového klienta a velmi těžce se mi shání peníze. Peníze potřebuji na poplacení veškerých dluhů, které mi za loňský rok vznikly. Jedná se o žádost na sloučení - konsolidaci - všeho do jedné měsíční splátky, kde bych chtěl získat výhodnější podmínky. Splácím půjčku na auto v částce 2 300 Kč měsíčně. Rovněž platím nájem v částce 7 000 Kč. Jsem ochoten přeplatit až do výše 50%, tedy při částce 60000 Kč vrátím 90000 Kč. Nebudu souhlasit s vyloženou lichvou, ale myslím si, že tato nabídka je dostatečně férová pro obě strany. Měsíčně jsem schopen splácet kolem 3000 Kč až 4000 Kč. Nejsem však schopen ručit majetkem, jelikož vše jsem zanechal svojí bývalé manželce. Potřebuji být schválen bez registru a i když jsem možná spadl do kolonky problémový klient, tak jsem schopen a i ochoten vše splatit. S nabídkami mám bohaté zkušenosti. Poplatky a různé zálohy již prosím ne, tyto nabídky nic neřeší, pouze člověka dostanou do ještě větších problémů. Taktéž placené 900 apod. Pouze poctivě, jinak se nemá cenu o ničem bavit. Pokud má někdo seriózní nebankovní půjčky bez registru a zástavy i pro "problémové" žadatele, tak se mi prosím ozvěte. Jinak jsem z Kralup nad Vltavou, je to okres Mělník. Předem děkuji za pomoc tomu, kdo se mi ozve. Volejte buďto na 603162864 nebo své další dotazy směřujte na doc.henry@atlas.cz. Všem kvapem odpovím. V případě telefonu stačí i jednoduchá SMS, ozvu se již zpět. Děkuji, Jaroslav Škoda.

Jméno žadatele:

Jaroslav Škoda

Email žadatele:

doc.henry@atlas.cz

Telefon žadatele:

603162864

Požadovaná částka:

60000

Kraj - Bydliště

Středočeský kraj

Město - Bydliště

Mělník

Datum vložení inzerátu: 6.1.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá půjčka 150000 Kč na zaplacení dluhů, splacení půjček

Dobrý den, byl jsem delší dobu bez práce a nemohl jsem platit své závazky. Proto jsem to musel řešit takovým způsobem, jakým jsem to všechno řešil. A dostal jsem se až do situace, kdy jsem to nebyl schopný všechno platit... .

Jméno:

Jaroslav Holakovský

Částka:

150000

Datum zveřejnění:

3.1.2014

Okamžitá půjčka bez registrů v hotovosti na ruku ihned

Dobrý den milí investoři, potřebuji okamžitě půjčit a vyplatit přímo na ruku hotovost. Mělo by se jednat o 50000 Kč, ale aby jsem to mohl dostat okamžitě a v hotovosti! Žádné zdlouhavé schvalování a žádné byrokracie. Boh... .

Jméno:

Vlastimil Blažek

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

2.1.2014

Rychlá půjčka 250 000 Kč ihned bez zástavy, poplatku a registru

Prosím věřitele o rychlý a bezpečný úvěr cca 250 000 Kč. Mám zaměstnání, nemůžu doložit smlouvu, zástavu nemám, ručitele taky, peníze ale potřebuji získat co nejdříve. Mám totiž momentálně finanční těžkosti. Do finančníc... .

Jméno:

Danuše Čejková

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.12.2013

Rychlá nebankovní půjčka 75000 Kč na dluhy a půjčky ihned

Dobrý den, poptávám od soukromého investora nebo od soukromé osoby rychlou nebankovní půjčku ve výši 75000 Kč. Potřebuji totiž vyplatit dluhy a to ihned. V roce 2002 nám byl povodní zničen byt v Praze. Rozhodnutím soudu ... .

Jméno:

Petr Volf

Částka:

75000 Kč

Datum zveřejnění:

16.12.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace