Rychlá půjčka 150000 Kč na zaplacení dluhů, splacení půjček

Dobrý den, byl jsem delší dobu bez práce a nemohl jsem platit své závazky. Proto jsem to musel řešit takovým způsobem, jakým jsem to všechno řešil. A dostal jsem se až do situace, kdy jsem to nebyl schopný všechno platit. A musel jsem si brát různé rychlé půjčky na zaplacení výdajů a jiných dluhů. Momentálně kvůli tomu jsem v nebankovním registru. Ano, nejen v tom bankovním, ale i v tom nebankovním. A v této situaci se už nedokáži nijak vyplatit z mých závazků. Ale práci už mám zajištěnou a pracuji. Měsíčně vydělávám 14000 Kč, takže bych mohl platit tak kolem 5000 Kč měsíčně (po odečtení mých životních nákladů). Jsem svobodný a bydlím u rodičů, takže žádný majetek nemám. Ale na druhou stranu nemám ani skoro žádné výdaje na moje bydlení. Ale rozhodně bych nedal zástavu ani bych ničím neručil. Ale potřebuji rychlou půjčku 150000 Kč. Půjčku chci na zaplacení všech závazku, co jsem nemohl platit. A chtěl bych se dostat z potíží. Když se někdo najde, kdo by mi půjčil, jsem ochotný mu vrátit za požadovaných 150000 Kč až celkem 210000 Kč. Čily je to 40% úrok, což si myslím, že už je docela slušná nabídka. I když asi nebudu požadován za spolehlivého klienta. Ale mohu přislíbit pravidelné a poctivé zasílání splátek. Prosím bez poplatku předem, protože na to vážně nemám. K tomu navíc všichni víme, že to nejsou poctivé nabídky a ve většině případů jsou to podvody. Tak či jinak, stejně si je nemůžu dovolit platit. Jenom bez poplatku. A prosím jenom 100% nabídky bez potvrzení příjmu. Protože vám nemůžu doložit kolik vydělávám a jaké jsou mé měsíční příjmy. Peníze poptávám na zaplacení dluhů a splacení všech mých ostatních půjček. Prosím ozývejte se jenom na e-mail nebo pište SMS. Jsem pořád v práci, takže telefon nezvedám. Opravdu jenom SMS na 702902841 nebo na adresu bratrzplzne@seznam.cz. Jo abych nezapomněl, tak zatím mám dohodu o provedení práce. Proto nemůžu doložit můj příjem. Zástavu nebo ručení taky nemám. Myslíte si, že by bylo možné mi pomoci? Pokud bych dostal těch 150000 Kč, tak by bylo všechno vyřešené, já opět mohl všechno platit a neměl bych žádné dluhy ani půjčky. Jenom tu vaši. Děkuji zaslané za nabídky, Jaroslav Holakovský. Nabízejte ihned! Potřebuji to splatit a zaplatit všechny moje dluhy. Jinak se z toho nikdy nedostanu. Prosím, velice rychle! A jsem z Tachova, což je Plzeňský kraj. Takže setkání a podepisování bude probíhat tady. Upřednostním, pokud jste přímo bydlištěm (nebo kanceláří) tady. Ale jsem v takové situaci, že si už žádné požadavky neodvažuji vůbec dávat. Hlavně něco nabídněte, díky předem.

Jméno žadatele:

Jaroslav Holakovský

Email žadatele:

bratrzplzne@seznam.cz

Telefon žadatele:

702902841

Požadovaná částka:

150000

Kraj - Bydliště

Plzeňský kraj

Město - Bydliště

Tachov

Datum vložení inzerátu: 3.1.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Okamžitá půjčka bez registrů v hotovosti na ruku ihned

Dobrý den milí investoři, potřebuji okamžitě půjčit a vyplatit přímo na ruku hotovost. Mělo by se jednat o 50000 Kč, ale aby jsem to mohl dostat okamžitě a v hotovosti! Žádné zdlouhavé schvalování a žádné byrokracie. Boh... .

Jméno:

Vlastimil Blažek

Částka:

50000 Kč

Datum zveřejnění:

2.1.2014

Rychlá půjčka 250 000 Kč ihned bez zástavy, poplatku a registru

Prosím věřitele o rychlý a bezpečný úvěr cca 250 000 Kč. Mám zaměstnání, nemůžu doložit smlouvu, zástavu nemám, ručitele taky, peníze ale potřebuji získat co nejdříve. Mám totiž momentálně finanční těžkosti. Do finančníc... .

Jméno:

Danuše Čejková

Částka:

250 000 Kč

Datum zveřejnění:

20.12.2013

Rychlá nebankovní půjčka 75000 Kč na dluhy a půjčky ihned

Dobrý den, poptávám od soukromého investora nebo od soukromé osoby rychlou nebankovní půjčku ve výši 75000 Kč. Potřebuji totiž vyplatit dluhy a to ihned. V roce 2002 nám byl povodní zničen byt v Praze. Rozhodnutím soudu ... .

Jméno:

Petr Volf

Částka:

75000 Kč

Datum zveřejnění:

16.12.2013

Rychlá půjčka 150000 Kč na sloučení dluhů a půjček ihned

Jako OSVČ Vás žádám o půjčku ve výši 150.000,- Kč na sloučení mých dluhů a půjček. Dostala jsem se do špatné finanční situace díky podnikání, nalítla jsem jedné firmě na zprostředkování. Teď mi vyhrožují nezákonně, že na... .

Jméno:

Andrea Horáková

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

10.12.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace