Rychlá půjčka 250 000 Kč ihned bez zástavy, poplatku a registru

Prosím věřitele o rychlý a bezpečný úvěr cca 250 000 Kč. Mám zaměstnání, nemůžu doložit smlouvu, zástavu nemám, ručitele taky, peníze ale potřebuji získat co nejdříve. Mám totiž momentálně finanční těžkosti. Do finančních problémů jsem se dostala ne vlastní vinou a chci vše dá do pořádku. Splácet mohu bez problémů celkem vysokou částku, mohla bych nabídnout 5000 Kč - 8 000 Kč měsíčně. A to každý měsíc poctivě a bez vynechávání splátek. Jsem spolehlivá, mám zaměstnání na dobu neurčitou a je možné zařídit i pro věřitele potvrzení z mého zaměstnání o tom, kolik skutečně beru. Doložení mého příjmu není sebemenší problém. Můj čistý měsíční příjem je 25 000 Kč, po odečtení nákladů na život mi z toho zůstane až 8 000 Kč. Jsem ale v bankovním registru dlužníků, kam jsem se dostala kvůli problémům se splácením mých závazků. V těchto problémech ale nejsem mojí vlastní vinou, já sama jsem poctivá. Představuji si úvěr bez zástavy nemovitosti a bez poplatku předem. A bez registru. S úrokem bych to viděla asi tak na 12%, ale samozřejmě se přizpůsobím nejlepší nabídce, kterou zde dostanu. Dobu splácení bych chtěla na cca 60 měsíců. Zajištění závazku klasickou smlouvou nebo i směnkou. To záleží především na věřiteli, nedávám si žádné závazné podmínky. Na úroky si nekladu až tak vysoké požadavky, o co mi ale hlavně jde je, aby jsem nalezla solidního věřitele. Takového, který by bezpodmínečně nepožadoval jakýkoliv poplatek nebo zálohu předem. Nenechám se podvést, nikomu předem za jeho služby nic neplatím. Poté, co budu mít peníze, tak bychom se mohli domluvit na nějakém vyrovnání za váš čas. Ale až poté, ne předem. Na nemovitosti si to dát nemohu - jen bez zástavy. Našel by se někdo, kdo by mohl poskytnout 250 000 Kč? A hlavně bez poplatků a poctivě? Mnohokrát vám děkuji. Peníze musím mít k dispozici co nejdříve a co nejdřív to musím zaplatit. Proto dávám přednost tomu co obdržím jako první. Prosím pospěšte si s posíláním nabídek! Může mě kontaktovat na abundatia@seznam.cz. Ihned se vám ozvu zpět. taky zodpovím na co jsem zapomněla. Osobní setkání je samozřejmostí, jen mi dejte vědět. Moc prosím o rychlost. Děkuji, Danuše Čejková. Jsem ze Zlínského kraje.

Jméno žadatele:

Danuše Čejková

Email žadatele:

abundatia@seznam.cz

Telefon žadatele:

neuveden

Požadovaná částka:

250 000 Kč

Kraj - Bydliště

Zlínský kraj

Město - Bydliště

Zlín

Datum vložení inzerátu: 20.12.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Rychlá nebankovní půjčka 75000 Kč na dluhy a půjčky ihned

Dobrý den, poptávám od soukromého investora nebo od soukromé osoby rychlou nebankovní půjčku ve výši 75000 Kč. Potřebuji totiž vyplatit dluhy a to ihned. V roce 2002 nám byl povodní zničen byt v Praze. Rozhodnutím soudu ... .

Jméno:

Petr Volf

Částka:

75000 Kč

Datum zveřejnění:

16.12.2013

Rychlá půjčka 150000 Kč na sloučení dluhů a půjček ihned

Jako OSVČ Vás žádám o půjčku ve výši 150.000,- Kč na sloučení mých dluhů a půjček. Dostala jsem se do špatné finanční situace díky podnikání, nalítla jsem jedné firmě na zprostředkování. Teď mi vyhrožují nezákonně, že na... .

Jméno:

Andrea Horáková

Částka:

150000 Kč

Datum zveřejnění:

10.12.2013

Rychlá půjčka na vánoční dárky bez registru 10000 Kč ještě dnes

Zdravím Vás, chtěla bych vás teď poprosit o drobnější pomoc v mé situaci. Poptávala bych od nějakého soukromého investora, normální osoby, podnikatele nebo nebankovní firmy rychlou půjčku v ceně 10000 Kč a to ještě dnes ... .

Jméno:

Monika Telinová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

6.12.2013

Půjčka maminka na MD, na stěhování, podnájem a kauci

Dobrý den, jsem maminka na MD (mateřské dovolené) a sháním půjčku na nové bydlení. Protože se mi totiž narodil druhý syn. A tím vznikl nejspíš tento problém. Majitelka domu, ve kterém v současné době bydlím, si nepřeje a... .

Jméno:

Barbora Schamerová

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

4.12.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace