Potřebuji půjčit peníze hotovost, na směnku 18 tisíc

Dobrý den milí investoři, potřebuji okamžitě půjčit a vyplatit přímo na ruku hotovost. Mělo by se jednat o 18tisíc. Bohužel mám několik problémů, kvůli kterým mi zatím odmítli všechny žádosti a dostalo se to až tak daleko, že už nemám čas čekat a musím to řešit takto. Bez nějakého schvalování, posuzování a jiných zdržení. Prostě ty peníze potřebuji buď dnes nebo maximálně zítra ráno. Jsem ochotna vrátit i o polovinu víc. Úrok 50% není problém, všechno zaplatím a budu platit každý měsíc poctivě. Jsem z Prahy a můžeme se dohodnout i na setkání. Někde u vás, klidně přijedu. Nemám zaměstnání a nemůžu ani přinést žádné potvrzení o příjmech. Ale mohli by jsme to udělat jako půjčku na OP? Dva doklady totožnosti mám. Jinak už opravdu nevím jak to řešit. Zároveň i hledám někoho, kdo se zabývá zprostředkováním peněz. Klidně beru i nabídky přes zprostředkovatele, pokud mi to bude opravdu vyplaceno. A úplně bez problémů i vám ráda poté vyplatím vaši provizi - ne ovšem předem. Až poté, co mi dají půjčku. Ozvěte se mi ihned na telefonní číslo, které jsem vyplnila níž. Nebo napište na email. Budu moc čekat na nějakou rychlou reakci. Děkuji vám, Libuše Dvořáková

Jméno žadatele:

Libuše Dvořáková

Email žadatele:

libuskadv@seznam.cz

Telefon žadatele:

723972854

Požadovaná částka:

18 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 8

Datum vložení inzerátu: 3.1.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Garance nízkého úroku

Potřebujete půjčit peníze, ale trápí Vás, že hromadu peněz přeplatíte? U nás tyto problémy odpadají. Zaručujeme nejnižší úrok na trhu! Do žádostí vždy uvádějte své jméno a příjmení, rodné číslo, telefonní číslo, kraj, po... .

Jméno:

Dana Lisická

Částka:

Datum zveřejnění:

3.1.2013

Rychlé půjčky bez registru a podvodu

Pujčíme všem, stačí prokázat příjem a penízky máte do 3 dnu od podpisu smlouvy. Nevoláte na drahé linky a neplatíte poplatky za vyřízení.... .

Jméno:

Eva

Částka:

300000Kč

Datum zveřejnění:

3.1.2013

Půjčky

Dlouhodobé půjčky se zástavou nemovitosti pro každého. Nabízíme řešení pro každého z vás, půjčky od 100.000 Kč do 20.000.000 Kč a to bez nahlížení do registru, bez dokládání příjmu a jakýchkoliv poplatků předem s nebank... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

Datum zveřejnění:

2.1.2013

Půjčky bez poplatků, bez spoludlužníka, bez zástavy, bez účelu

Potřebujete si půjčit peníze a banka Vám je neposkytla? Čtete dál, zde půjčku dostanete. Bez poplatku, bez telefonování na 900......, bez ručení a bez uzavření pojištění. Určeno zájemcům se záznamy v registrech dlužní... .

Jméno:

Naďa Burianová

Částka:

Kč 200.000

Datum zveřejnění:

2.1.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace