Úvěr na auto, auto na splátky a (zpětný) leasing automobilů

Dobrý den, já sám nemohu peníze nabídnout. Ale mám jednu šikovnou kolegyňku, která vám s tím umí pomoci. Velmi dobře se vyzná v bankovním i nebankovním trhu. Má dokonalý přehled o aktuálních produktech a různých běžících akcí. Protože se zde pohybuje již řadu let. Zároveň i má kontakty na soukromé osoby. První co vám může nabídnout, je klasický úvěr na auto. Vyberete si nějaké auto, ona vám na něj pomůže sehnat peníze a vy jej od prvního dne můžete používat. V následujících měsících jej už jen splácíte. Taky vám pomůže (pokud budete mít zájem) zajistit i auto pojištění. Podle vašich možností budou peníze buď od banky nebo z nebankovního sektoru. Auto na splátky nemusíte pouze kupovat, ale i prodávat. Pokud vlastníte automobil, tak jej můžete prodat, dostanete za něj okamžitě peníze na ruku, ale auto i nadále používáte. A každý měsíc za něj platíte splátky. Chytré ne? Potřebuji peníze, mám auto - tak jej prodám, dostanu peníze a pak si ho zas kupuji zpět na měsíční splátky (na leasing). A nemusím si tak brát půjčku. Moje kolegyňka je prostě velmi šikovná a zná spoustu druhů úvěrů a dalších možností financování. Pokud se vám něco z nabízených možností líbí - vyberte si zde tu možnost. Klikněte na ni a ona tam má i internetový formulář. Přes internet je všechno zdarma. Takže se nemusíte bát ji kontaktovat. Udělejte to klidně třeba hned teď. Může vám pomoci získat úvěr na splátky od banky, nebankovní firmy nebo i soukromého investora. Ona má spoustu kontaktů na takovéto lidi. Různí bohatí podnikatele, co půjčují peníze. A k nim se jen tak nedostanete, ono je to všechno jen a jen o těch kontaktech. Pokud potřebujete auto na splátky, určitě využijte této možnosti. M. Andrýsek

Jméno žadatele:

M. Andrýsek

Email žadatele:

sjednejte online

Telefon žadatele:

606107627

Požadovaná částka:

2 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Hlavní město Praha

Město - Bydliště

Praha 8

Datum vložení inzerátu: 30.3.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka v nouzi, v insolvenci a v hotovosti ihned

Dobrý den, kdo mi půjčí 200 000 Kš ihned? Já beru mateřskou 11 000 Kč a k tomu mám ještě přídavky na syna 3 000 Kč. Můžu vám platit měsíčně asi 3 tisíce. Peníze potřebuji v hotovosti, jsme v nouzi! Hrozí nám, že přijdeme... .

Jméno:

Blanka Černá

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

30.3.2013

Půjčka na kauci bytu, Ústecký kraj, Teplice

Dobrý den, právě se stěhuji a potřebuji uhradit kauci na nabyt na kterou nemám. Celkem se jedná o zálohu ve výši 10000 Kč. Jsem z Teplic a preferuji pokud to půjde vyřešit nějakým převodem mezi bankami. Bohužel nemám nic... .

Jméno:

Ladislava Halasová

Částka:

10000 Kč

Datum zveřejnění:

30.3.2013

Bankovní úvěr, bankovní hypotéka a bankovní půjčka

Zdravím vás, mám kolegyni, která vám může zařídit bankovní úvěr, bankovní hypotéku, bankovní půjčku...prostě všechno, co budete potřebovat. Jedná se jak se zástavou nemovitosti, tak i bez ní. Je hodně šikovná a pomohla t... .

Jméno:

Andrýsek

Částka:

2 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

30.3.2013

Půjčka Ostrava na OP, ihned, ještě dnes 15 tisíc

Poprosila bych nějakou soukromou osobu v Ostravě nebo podnikatele o půjčku ve výši 15 000 Kč. Kdo by byl ochotný mi ihned půjčit? Potřebovala bych to zařídit na tři měsíce, každý měsíc jedna splátka, měsíčně jsem schopná... .

Jméno:

Ivana

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

30.3.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace