Potřebuji půjčit peníze na domácnost a rekonstrukci bytu

Zdravím Vás, pracuji pro Lichtenštejnskou firmu, ovšem ne jako hlavní pracovní poměr. Toto zaměstnání mám ale jako vedlejší. Potřeboval bych momentálně půjčit peníze na domácnost (na rekonstrukci bytu, ve kterém bydlím). Jsem rozvedený a děti bydlí již samostatně. Takže za ně nemám žádné výdaje, jsou zcela samostatná. Splácet za Váš úvěr mohu kolem třech tisíc korun, ale pokud bude potřeba víc, ještě mohu splátku navýšit. Ale to pouze v případě, že by jste to tak vyžadovali. Jinak bych navrhoval 3000 Kč. Bohužel jsem v bankovním registru dlužníků. Poptávám 350 000 Kč, které využiji na rekonstrukci domácnosti. Ano, mohu se zaručit lesním pozemkem, kde jsou zapsány na katastru dvě chaty. Pozemek je u Prahy ve Štěchovicích. Bohužel jsem chaty nechal zbourat a zaplatil firmě. Ale majitel zemřel. Tedy ručení a zástava by byla možná takto. Jiné půjčky nemám a dluh, kterým jsem v SOLUSU není dluh za půjčky. Jsem solidní a rozumný člověk. Půjčku hodlám využít na rekonstrukci bytu a postavit svépomocí chaty na zmíněném pozemku ve Štěchovicích, který by byl zároveň i jako zástava. Představu o úroku nemám a proto bych rád slyšel od Vás vaše RPNS. Nechám si nabídnout podmínky. Pokud by bylo možné od Vás tyto peníze získat, tak mi prosím napište na e-mail karelchyska@gmail.com. Konkrétně mě zajímá výše vašich úroků (RPSN), požadovanou výši splátek, celkové přeplacení úvěru a poskytovatele. Případně i další podmínky - typu placení záloh předem apod. Rychlost není zásadní a nepotřebuji mít peníze do určitého data, proto poptávku nelimituji časem. Ale byl bych rád, kdyby rekonstrukce bytu proběhla co nejdříve. Nemohu doložit příjem z mého zaměstnání jako hlavní činnost, protože jsem zaměstnán na vedlejší pracovní poměr. S pozdravem Karel Chyška, adresa pro posílání nabídek karelchyska@gmail.com. Možnost setkání v Českém Krumlově.

Jméno žadatele:

Karel Chyška

Email žadatele:

karelchyska@gmail.com

Telefon žadatele:

730306055

Požadovaná částka:

350000 Kč

Kraj - Bydliště

Jihočeský kraj

Město - Bydliště

Český Krumlov

Datum vložení inzerátu: 27.2.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka pro maminku na MD 15 000 Kč bez registru a poplatku

Dobrý den, poptávám 15000 Kč, které bych chtěla od nějakého soukromého investora nebo osoby nebo nebankovní firmy. Jelikož jsem matka na MD s 8 měsíčním dítětem a jsem na mateřské dovolené, která má již půjčku, tak je pr... .

Jméno:

Kristýna Čížová

Částka:

15000 Kč

Datum zveřejnění:

26.2.2014

Půjčka 15 000 Kč až 20 000 Kč na zaplacení dluhu

Poptávám od seriózního člověka půjčku 15000 Kč až 20000 Kč, které bych chtěl využít na zaplacení dluhu. Půjčil jsem si od mé kamarádky asi před 2 měsíci peníze, které jsem slíbil vrátit do poloviny února. Bohužel jsem al... .

Jméno:

Josef Novotný

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

24.2.2014

Půjčka na koupi nemovitosti bez zástavy (krátkodobá, přechodné bydlení)

Poptáváme zde peníze na koupi nemovitosti (chatky), kde by jsme neručili nemovitostí. Chystáme stěhování do menšího. Takže plánujeme, že si půjčíme bez zástavy (i když vlastníme vhodný byt). Následně za Vaše peníze koupí... .

Jméno:

Jaroslava Blahová

Částka:

350000 Kč

Datum zveřejnění:

19.2.2014

Půjčka, exekuce dlužné výživné, bez poplatku a zástavy ihned

Dobrý den, poptávám od kohokoliv půjčení částky 90000 Kč. Bohužel se mi doposud nepodařilo nikoho najít, protože mám na sobe exekuce za neplacení dlužného výživného. Jsem OSVČ od 1.11.2013, moje IČ je 48382001 a mám je o... .

Jméno:

Vladimír Srnec

Částka:

90000 Kč

Datum zveřejnění:

11.2.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace