Půjčka na koupi nemovitosti bez zástavy (krátkodobá, přechodné bydlení)

Poptáváme zde peníze na koupi nemovitosti (chatky), kde by jsme neručili nemovitostí. Chystáme stěhování do menšího. Takže plánujeme, že si půjčíme bez zástavy (i když vlastníme vhodný byt). Následně za Vaše peníze koupíme naši novou nemovitost, kde se chystáme žít. A následně prodáme naše původní bydlení, kde doposud bydlíme. Potřebujeme jen zajistit přechodné bydlení na ten čas, než prodáme nemovitost. Abychom měli čas se přestěhovat a vše zařídit. Splatím ihned poté, co byt prodáme. Potřebujeme jen peníze na koupi chatky k bydlení. Poptáváme celkem 350 000 Kč. Ze zdravotních důvodů se potřebujeme přestěhovat do klidného prostředí a zjednodušit si život. Právě proto nyní prodáváme byt a za tuto cenu, která je o něco vyšší než kupní cena chatky k celoročnímu užívání, potřebujeme koupit již vyhlédnutou chatku. Na ní jsou třeba drobné úpravy. S pracemi nám má kdo pomoci, ale finančně ne. Půjčili jsme přátelům větší finanční obnos a přišli o peníze i přátele. Takže potřebujeme pomoci těmito penězi s celou touto transakcí a stěhováním. Jsme s manželem sami, já mám důchod a manžel je momentálně v pracovní neschopnosti. Práce v oblasti stěhování je nadějná. Stejně tak je nadějný prodej naší nemovitosti. Nejsme v registru dlužníků, byt má šanci se prodat a tím ihned splatit půjčku. Takže bychom to viděli, že by to bylo jen krátkodobé vypůjčení. Okamžitě bychom to byli schopni celé vrátit. Otázka je, jak by jste si představovali splacení. Bylo by teoreticky možné zahájit nějaké měsíční splátky a následně to vše doplatit. Nebo splacení doložit a poté Vám to dát jednorázově. Jsme pouze limitováni tím, jak rychle vyřešíme prodej naší nemovitosti. Nemáme žádné půjčky, žádné dluhy a ani žádné pohledávky. Jsme zcela čistí. Pro zájemce o investici nebo podnikání jsem schopna navrhnout a rozjet PORADNU PREVENCE ZDRAVÍ se zajímavým výdělkem. Vše záleží jen na domluvě. Náš byt nemůžeme dát do zástavy (jen bez zástavy), protože jej chceme prodat. Neptejte se tak prosím na zástavu. Nemůžeme poskytnout, chceme se ihned po prodeji vyvázat z naší smlouvy a vše vám vrátit. Poplatky předem ani zálohy nebudeme nikomu hradit. Stejně tak nebudeme nikoho kontaktovat na placených linkách. A nepodepisujeme bianco směnky. Prosíme jen o seriózní a poctivé nabídky. Je nám někdo schopen tuto krátkodobou a přechodnou půjčku nabídnout? Děkujeme předem, Jaroslava Blahová, +420739506240, b.jarus@seznam.cz, Karviná.

Jméno žadatele:

Jaroslava Blahová

Email žadatele:

b.jarus@seznam.cz

Telefon žadatele:

739506240

Požadovaná částka:

350000 Kč

Kraj - Bydliště

Moravskoslezský kraj

Město - Bydliště

Karviná

Datum vložení inzerátu: 19.2.2014

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka, exekuce dlužné výživné, bez poplatku a zástavy ihned

Dobrý den, poptávám od kohokoliv půjčení částky 90000 Kč. Bohužel se mi doposud nepodařilo nikoho najít, protože mám na sobe exekuce za neplacení dlužného výživného. Jsem OSVČ od 1.11.2013, moje IČ je 48382001 a mám je o... .

Jméno:

Vladimír Srnec

Částka:

90000 Kč

Datum zveřejnění:

11.2.2014

Rychlá půjčka 500000 Kč bez zástavy a poplatku na dluhy

Dobrý den, potřebovala bych rychlou půjčku ve výši 500 000 Kč. Díky manželovi, který si neplatí VZP (zdravotní pojištění u pojišťovny VZP) jsem se dostala do skluzu se splátkami v bance. A navíc provolala na jednu firmu,... .

Jméno:

Petra Rytnauerová

Částka:

500000 Kč

Datum zveřejnění:

3.2.2014

Rychlá nebankovní půjčka na doplacení Hypotéky ihned

Přišel jsem před dvěma lety o práci, od té doby máme finanční problémy a nebylo v našich silách splácet hypotéku. Situace velice spěchá a potřebujeme to ihned. Potřebujeme rychlou nebankovní půjčku ve výši 1 600 000 Kč, ... .

Jméno:

Kamil Semelka

Částka:

1600000

Datum zveřejnění:

12.1.2014

Nebankovní půjčky bez registru a zástavy a pro problémové

V loňském roce jsem přišel o práci z důvodů snižování stavu zaměstnanců. Jelikož na úřadě při vydávání profesního průkazu došlo k pochybení, zdrželo to možnost nastoupení do zaměstnání a tak jsem se dostal do vážné finan... .

Jméno:

Jaroslav Škoda

Částka:

60000

Datum zveřejnění:

6.1.2014

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace