Půjčka 800000 Kč na koupi domu, rychle na můj účet

Prosím všechny poskytovatele půjček o nabídku, za jakých podmínek bych mohl u vás získat 800000 Kč. Velmi spěchá. Peníze potřebuji na koupi domu. Splatnost chci na dva roky. Počítám s vyšším úrokem a plně jej respektuji. Jsme v insolvenčním řízení. Situace pospíchá. Mám zápis v registru z předchozích let. Nemohu ručit žádnou jinou nemovitostí. Splátky úměrné době splatnosti. Zaručím se podepsáním úvěrové smlouvy o poskytnutí půjčky. Volejte prosím spíše v odpoledních hodinách. Bydlištěm jsme z Ústí nad Orlicí. Na telefon pokud již máte konkrétní nabídku, kterou bych mohla splňovat. Pokud máte více vhodných nabídek, tak mi je prosím pošlete na email ZJLSR@seznam.cz a já je velmi rychle projdu a dám vám vědět. Poctivě! Ne poplatky apod. Půjčka 800000 Kč, jen pokud mi ji dokážete rychle domluvit. Děkuji za každou nabídnutou pomoc, Jana Dvořáková

Jméno žadatele:

Jana Dvořáková

Email žadatele:

ZJLSR@seznam.cz

Telefon žadatele:

773266275

Požadovaná částka:

800000 Kč

Kraj - Bydliště

Pardubický kraj

Město - Bydliště

Ústí nad Orlicí

Datum vložení inzerátu: 8.4.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Potřebuji půjčku se zástavou nemovitosti 220000 Kč

Dobrý den, sháním půjčku s ručením nemovitostí. Na této nemovitosti mám úvěr, který již řádně splácím posledních 5 let. Krytí této nemovitosti je dostatečné. Nyní potřebuji získat částku 220000 Kč se splatností na dobu a... .

Jméno:

René Verbík

Částka:

220 000 Kč

Datum zveřejnění:

7.4.2013

Půjčka ručená domem, družstevním bytem, pozemkem, chatou

Nabízíme rychlé půjčky oproti zástavě nemovitosti. Může u nás získat peníze až v řádech milionů korun ihned na účet. Kdokoliv z Vás bez rozdílu. Půjčka je vhodná pro všechny žadatele, kteří nemohou žádat v bance. Ať již ... .

Jméno:

Milan Karička

Částka:

miliony Kč

Datum zveřejnění:

7.4.2013

Půjčka pro OSVČ bez registru ještě dnes, na podnikání

Dobrý den, žádám o půjčku na směnku. Jejím účelem je překlenutí dlouhé splatnosti faktur za provedenou zakázku. Provádím stavební práce (střechy aj) pro firmu METROSTAV, a.s. a Nemocnici Kyjov. Splatnost na fakturách mám... .

Jméno:

Michal Dospěl

Částka:

200000 Kč

Datum zveřejnění:

7.4.2013

Půjčka ručení autem, půjčka na zástavu auta

Dobrý den, poptávám půjčku ručení autem. Momentálně mi v dubnu končí kompletně leasing a já musím i s dlužnými částkami zaplatit 50 000 Kč. Problém je, že to musím uhradit do konce měsíce i s dlužnými částkami do tohoto ... .

Jméno:

Věra Michálková

Částka:

80000 Kč

Datum zveřejnění:

6.4.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace